Coș  (0)

Joma

Filtre active:

  • Producător:  Joma
Sterge tot
Ocazie
Nou

Pantofi Joma – modele diferite pentru orice fan real al fotbalului

Încălțăminte pentru fotbal trebuie să adere bine la picior, ceea ce va oferi jucătorului stabilitate și încredere în efectuarea mișcărilor rapide. Cei mai mari producători își dezvoltă în mod constant seria, îmbogățindu-i cu noi modele care, în afară de designul modernizat, au și caracteristici și parametri diferiți. Iar modelele de încălțăminte Joma sunt ideale pentru acest sport, căci crampoanele Joma sunt foarte confortabile și îndeplinesc așteptările jucătorilor. Unul dintre brand- urile de fotbal extrem de populare este Joma. Fiind unul dintre brandurile care au pus accentul pe încălțămintea inovativă pentru fotbal, nu este surprinzător să găsești crampoanele Joma în topul preferințelor, datorită tehnologiilor folosite.

Încălțăminte de interior Joma – încălțăminte de înaltă calitate pentru cea mai bună siguranță

Dacă ești în căutarea unor pantofi de înaltă calitate pentru gazon artificial, ai ajuns în locul potrivit pe Epantofi.ro. Modelele de încălțăminte pentru interior Joma a fost proiectată cu atenție, având în vedere fotbaliști avizi. Partea superioară din piele combină confortul și potrivirea specifică pielii cu durabilitatea materialului. Cusăturile și armăturile speciale îmbunătățesc contactul cu mingea și durabilitatea pantofului. Talpa acestor pantofi de interior Joma este realizată din materiale moderne și este adaptată jocului pe suprafețe artificiale. Căptușeala interioară amortizează pașii în timpul jocului dinamic.

Pantofi Joma – marca premium de încălțăminte sport pe Epantofi.ro

Compania și-a început activitatea în 1965 și apoi sa concentrat pe producția de încălțăminte casual. 3 ani mai târziu, Joma și-a schimbat specializarea în producția de încălțăminte Joma sport. De la o companie incipientă cu doar opt angajați la început, Joma a parcurs un drum lung până în prezent, unde are o poziție consacrată printre liderii mondiali în producția de îmbrăcăminte sport . Compania are sucursalele și filialele sale în America, Europa și Asia. Dintr-un sediu mic, principala unitate de producție s-a transformat într-o fabrică de 70.000 m² cu propriul centru de cercetare a pantofilor Joma pentru sport. În magazinul online Epantofi.ro vei găsi o selecție largă de încălțăminte Joma, precum sneakerși, crampoane Joma sau pantofi de interior Joma, disponibile într-o gamă variată de mărimi.

Pantofi Joma – întrebări frecvente

Joma – ce este această companie?

Brandul Joma vine din Spania și este specializată în producerea hainelor și diferitelor modele de încălțăminte Joma sport. Această companie a fost fondată în anul 1965 și a devenit una dintre cele mai bune în materie de vânzarea hainelor și crampoanelor Joma.

De unde poți cumpăra pantofi Joma?

Cumpără întotdeauna pantofi Joma din acele locuri unde ai garanția originalității produselor achiziționate. Magazinul online Epantofi.ro oferă spre vânzare un număr mare de modele de crampoane Joma sau încălțăminte de interior Joma.

Joma – cum alegi acești pantofi?

Alege perechile de pantofi Joma astfel încât să se potrivească dimensiunilor tale și te vei putea bucura de cea mai bună performanță atunci când ești în mișcare.

În sus
«
»