Coș  (0)

Just Cavalli

Filtre active:

  • Producător:  Just Cavalli
Sterge tot

Just Cavalli

Ocazie
Premium

Just Cavalli - care este istoria acestei companii renumite?

Lansate în 1988 de Roberto Cavalli, linia şi brandul Just Cavalli sunt accesibile publicului larg. Urmând tradiţia familiei, Cavalli s-a înscris la 17 ani la Institutul de Arte din Florenţa, specializându-se în aplicaţii şi imprimeuri textile. Astfel el a dezvoltat o serie de imprimeuri florale pe tricot care au atras atenţia fabricilor de ciorapi din Italia. Mai mult, la începutul anilor ‘70 a inventat o metodă de imprimare pe piele şi a început să creeze mozaicuri din diferite materiale, tehnici cu care a deputat la Paris unde a impresionat case de modă precum Hermes sau Pierre Cardin cu care a început să colaboreze. Cavalli a începu să dezvolte şi să creeze propriile colecţii de modă la vârsta de 30 de ani şi să le prezinte în Paris şi apoi în Florenţa şi să le vândă la Saint Tropez. Acesta a fost doar începutul, pentru că au urmat multe alte magazine în Saint Barth, Caraibe şi Veneţia. În 1988, Cavalli lansează linia Just Cavalli, o linie accesibile publicului larg. Brandul este asociat cu vedete mari ale lumi şi celebrităţi care susţin marca printre care Jennifer Lopez, Lenny Kranitz, Christina Aguilera sau Kate Moss.

Just Cavalli - pantofi de damă și bărbați pentru cei mai pretențioși clienți

Cunoscut pentru glamourul său şi stilul extravagant, sexy şi erotic, Roberto Cavalli a cucerit lumea cu pantofii de damă şi de bărbaţi pe care i-a creat şi care pot mulţumi chiar şi cele mai exigente pretenţii. Indiferent dacă eşti interesat de pantofi de damă Just Cavalli sau pantofi bărbăteşti Just Cavalli, vei regăsi imprimeurile care imită pielea de leopard, decupajele adânci şi feminine şi materialele scumpe. Pantofii Just Cavalli sunt o alegere potrivită pentru femeile care iubesc alegerile îndrăzneţe de culori şi imprimeurile strălucitoare, dar şi decupajele şi liniile neconvenţionale. În această colecţie vei găsi orice, de la pantofii din piele de şarpe până la cizme cu franjuri, sandale cu bretele şi tocuri delicate. De asemenea, colecţia include şi o selecţie de pantofi sport şi adidași Just Cavalli cu imprimeuri îndrăzneţe şi moderne, pantofi înalţi plin de farmec şi pantofi joşi fără şireturi.

Pantofii și accesoriile de marcă Just Cavalli sunt acum disponibile pe epantofi.ro

Pe epantofi.ro poţi găsi pantofii şi accesoriile de marcă Just Cavalli pe care le doreşti. Livrarea se face în cel mai scurt timp, produsele sunt 100% autentice şi se pot achiziţiona la preţuri accesibile. Aici vei găsi pantofi cu alură atemporală, dar şi modele în forme elegante din piele întoarsă, elegante şi îmbogăţite cu accesorii metalice îndrăzneţe. Alege dintr-o selecţie largă şi diversificată de stiluri produse din brandul Just Cavalli şi bucură-te de produse de lux dintr-un brand renumit care nu vor trece neobservate. Descoperă şi tu noua colecţie de la Just Cavalli şi cumpără online de pe epantofi.ro pantofi, adidaşi sau accesorii care poartă vestitul brand.

Pantofi și accesorii Just Cavalli - Întrebări frecvente

Just Cavalli - ce este acest brand?

Este un brand italian lansat în 1988 de Roberto Cavalli. Se evidenţiază prin imprimeurile care imită pielea de leopard şi liniile moderne şi îndrăzneţe. În acest brand vei găsi pantofi de damă şi de bărbaţi şi diverse accesorii.

Just Cavalli - de unde să cumpăr pantofi și accesorii?

Pentru a avea garanţia că achiziţionezi produse 100% autentice din brandul Just Cavalli, verifică înainte magazinul care poate fi online sau fizic. Acum poţi cumpăra cu încredere aceste produse de pe site-ul epantofi.ro.

În sus
«
»