Coș  (0)

Kamik

Filtre active:

  • Producător:  Kamik
Sterge tot

Kamik

Ocazie
Nou

Pantofi de iarnă Kamik - ai grijă de cea mai înaltă protecţie pentru tine şi copiii tăi

Povestea Kamik începe cu familia Cook şi vorbeşte despre un producător canadian de încălţăminte care şi-a propus să ofere copiilor şi părinţilor confort şi calitate. Astfel, în cei peste 120 de ani de activitate, firma a reuşit să se inoveze constant şi să creeze pantofi Kamik pentru copii, cizme de zăpadă Kamik pentru copii, cizme de zăpadă Kamik damă şi o gamă diversificată de pantofi de iarnă Kamik. Fiecare pereche de încălţăminte vorbeşte despre tradiţie şi tehnici moderne, dar şi despre dorinţa de a avea o producţie sustenabilă şi a recicla cât mai mult resursele. În timp, au reuşit să fie cunoscuţi în întreaga lume şi să vândă cizme de zăpadă Kamik şi pantofi Kamik pe toate continentele. Şi, pentru că pentru Kamik sustenabilitatea este pe primul plan şi caută constant soluţii de producţie durabile, au un program bine pus la punct de reciclare a cizmelor de ploaie şi numeroase iniţiative de producţie ecologice.

Pantofi Kamik pentru copii - sandale, papuci, galoşi și cizme de deşert în fiecare zi

Pentru că îşi aduc aminte de cum este să te joci pe afară iarna, când eşti copil, pantofii pentru copii Kamik asigură căldură optimă, au căptuşeală detaşabilă şi sunt durabili şi rezistenţi. Pentru suport suplimentar în talpa exterioară, ei folosesc sistemul X Shank care este realizat din răşină. De asemenea, formula Ortholite® Hybrid™ combină în mod unic 5% din cauciucul reciclat cu 15% spumă reziduală şi oferă 20% conţinut ecologic şi performanţe fără compromisuri cu impact redus asupra planetei. Tehnologia de talpă exterioară cu EVA numită GripHe şi punctele de prindere din cauciuc asigură confort şi tracţiune maxime. Kamik face tot ce poate pentru a îmbunătăţi procesele de producţie internă care au loc în America de Nord pentru a reduce amprenta de carbon. Astfel, într-un an ei reciclează 90% din apa de răcire folosită în fabrica din Canada, produc peste 360.00 de perechi de cizme de ploaie din cauciuc reciclat, iar cizmele fabricate de ei sunt 100% reciclabile. Şi, deloc în ultimul rând, folosesc ambalaje reciclate şi reciclabile.

Kamik - care este tabelul de mărimi a pantofilor pentru copii?

Pentru a alege măsura potrivită va trebui să măsori talpa copilului şi să cauţi corespondenta cm cu măsura în tabelul cu mărimi pentru pantofi pentru copii Kamik. Aici vei găsi toate măsurile EUR de la 33 - 39 şi corespondenţa cu lungimea tălpicului din interior în cm, dar şi cu lungimea piciorului. Tabelul cu mărimi a pantofilor pentru copii îl găseşti pe site-ul Epantofi.ro la fiecare model de încălţăminte Kamik şi tot ce trebuie să faci este să ştii dimensiunea picioruşului micuţului.

Pantofi Kamik - Întrebări frecvente

Kamik – ce este această companie?

Compania Kamik este din Canada şi are peste 120 de ani experienţă şi expertiză în producerea încălţămintei de calitate. Angajamentul lor pentru sustenabilitate este o garanţie că te vei simţi bine când le porţi încălţămintea şi, totodată, că nu afectezi planeta. Sunt constant în căutare de modalităţi noi şi durabile pentru a-şi îmbunătăţi produsele şi a reduce amprenta de carbon.

Merită să cumpărați cizme de zăpadă Kamik?

Da! Merită! Pentru durabilitate şi aderenţa sporită pe suprafeţele umede sau uscate, au implementat tehnologia Vibram® Arctic Grip AT care extinde tracţiunea pentru cizmele de iarnă.

În sus
«
»