Coș  (0)

Kate Spade

Filtre active:

  • Producător:  Kate Spade
Sterge tot

Kate Spade

Ocazie
Premium
Nou

Kate Spade - portofel, pantofi, bijuterii și genți de mână de la un brand celebru la îndemâna ta

Kate Spade este o casă americană de design de modă de lux, fondată în 1993, iar la scurt timp după lansarea produselor inițiale, au apărut noi colecții care conțineau ochelari, bijuterii și alte accesorii mici. A fost lansată în anul 2007 și o colecție cu produse pentru casă, care include lenjerie de pat, articole pentru baie sau porțelanuri. Mai târziu, printre produsele celebrului brand se puteau regăsi și piese vestimentare, pantofi Kate Spade și bijuterii. Kate Spade este cea care a reușit să aducă la viață numeroase accesorii care răspândesc fericirea și sunt pline de viață, păstrând un echilibru perfect între stil și eleganță. Iar dacă ținuta ta pare prea serioasă, tot ceea ce trebuie să faci este să alegi genți de mână Kate Spade New York, o bijuterie sau un portofel Kate Spade și îți vei schimba look-ul în câteva secunde.

Kate Spade – care este istoria acestui brand?

Brandul a fost creat ca răspuns la dorința nesatisfăcută de a găsi în fiecare zi geanta perfectă. Totul a început când Kate Brosnahan Spade a creat o linie de genți și accesorii care au revoluționat piața. Modelele reprezentative reflectă spiritul mărcii fondate în 1993. Senzualitatea, variațiile sofisticate de culoare și o abordare modernă, eclectică a stilului, fac ca gențile, accesoriile, hainele și pantofii Kate Spade pentru femei sau chiar elementele de design interior să radieze cu vibrații optimiste, bucurie aparte și, mai ales, feminitate. Iar Nicola Glass, directorul de creație al mărcii, dă foc inimii femeilor din 2018 cu modelele cu un logo caracteristic – un simbol al cărții de pică. Nu trebuie să te gândești de două ori pentru a descoperi motivația din spatele creațiilor Kate Spade, căci acolo unde moda creează bună dispoziție, este cu siguranță la locul potrivit. Pastelate, strălucitoare, colorate: culoarea este principalul lucru când vine vorba despre produsele brandului, iar design-ul poate crea look-uri extrovertite pe care doar New York-ul le poate produce.

Pantofi și genți Kate Spade - găsiți modele pentru dvs. în oferta epantofi.ro

Puterea mărcii Kate Spade constă în expresivitate și originalitate. În comparație cu mii de alte genți de birou și pantofi, adesea mult prea formale și serioase, colecțiile de genti de mână Kate Spade se remarcă prin culori energice, saturate și combinațiile lor, aparțin unui design care reușește să pună un zâmbet pe fața clienților. În ceea ce privește gențile, în ciuda decorațiunilor, cusăturilor și a diferitelor tipuri de materiale, acestea își păstrează forma funcțională, clasică: cel mai adesea trapezoidală, dreptunghiulară, ovală, deși există și modele rotunde, cilindrice sau în formă de semilună. Colecțiile mărcii includ și genți perfecte pentru laptop sau genți shopper.

Kate Spade - Întrebări frecvente

Genți Kate Spade – care sunt părerile utilizatorilor?

Kate Spade a avut un dar de invidiat al intuiției și o înțelegere a ceea ce femeile din întreaga lume doreau să poarte astăzi. Pe scurt, oricine caută o geantă care să fie funcțională, stilată și atrăgătoare în același timp, alege o geantă de mână Kate Spade. Acesta este un brand unde sigur vei găsi ceva pentru tine.

Kate Spade - ce este acest brand?

Brandul Kate Spade a fost fondat împreună cu soțul creatoarei în 1993, devenind unul dintre locurile unde clienții mai tineri, cu un buget mai mic, dar în același timp interesați de design și de o schimbare accesibilă și creativă. Chiar dacă acest brand și-a schimbat proprietarii de-a lungul anilor, design-urile ei sunt încă vii.

În sus
«
»