Coș  (0)

Kickers

Filtre active:

  • Producător:  Kickers
Sterge tot
Ocazie
Nou

Kickers – pantofi din piele care se vor potrivi picioarelor copilului tău

Pentru că un copil are nevoie de pantofi care să îi ofere înainte de toate protecția și confortul de care are nevoie în aventurile lor exploratoare, Kickers le oferă acestora unele dintre cele mai bune soluții. Pantofi Kickers pentru bebelusi și pentru copii de toate vârstele, realizați din piele naturală pentru a se potrivi perfect picioarelor copilului tău pot fi acum aleși din oferta variată epantofi.ro. Poți alege oricare dintre modelele de pantofi Kickers de care ai nevoie, modele potrivite pentru activitățile de zi cu zi sau pentru ocazii deosebite, pentru zilele călduroase sau pentru zilele ploioase, modele de pantofi cu diferite tipuri de închidere sau cu detalii atractive pentru copilul tău. Cu un design simplu sau complex, cu un aspect care atrage chiar și cei mai pretențioși copii și cu o calitate deosebită a materialelor din care sunt realizați, pantofii Kickers sunt pantofii potriviți pentru confortul și siguranța picioarelor oricărui copil.

Pantofi Kickers - acoperă suav picioarele bebelușului

O atingere delicată – aceasta este unul dintre aspectele care trebuie îndeplinite de o pereche de pantofi pentru a fi potrivită pentru copilul tău. Iar pantofii Kickers chiar acest lucru oferă: o atingere suavă pentru picioarele copilului, chiar de la cele mai fragede vârste. Pielea fină, de calitate din care sunt realizați, tehnologiile Waterproof, închiderea tip scai, slip on sau cu șiret și gama variată de culori din care poți alege reprezintă puncte cheie în alegerea perechii de pantofi ideale pentru un copil. Poți alege pantofi Kickers pentru învățarea mersului, sneakers sau teniși Kickers, pantofi închiși sau ghete, cizme de cauciuc sau cizme îmblănite potrivite pentru sezonul rece, chiar trappers sau cizme de zăpadă, modele variate pentru orice preferințe și ocazii. Kickers este mai mult decât un producător de pantofi, dată fiind oferta pe care o pune la dispoziția clienților săi, de la cei mai mici la cei care se pregătesc să treacă la modelele de încălțăminte pentru adulți.

Pantofi Kickers pentru învățarea mersului – perfecți pentru primii pași

Pentru că pantofii Kickers se potrivesc foarte bine chiar și micilor exploratori care învață mersul și au nevoie de pantofi pentru siguranță și confort. Designul acestora respectă recomandările specialiștilor, iar pantofii Kickers potriviți pentru bebeluși sunt ideali prin flexibilitatea acestora, astfel că poate fi imitat mersul desculț. Pielea moale și fină din care sunt realizați, precum și tipul de închidere sau finisajele atent realizate reprezintă aspecte importante în alegerea unei perechi de pantofi potrivite pentru un copil aflat la primii pași. Kickers respectă toate aceste cerințe, devenind astfel una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face pentru învățarea primilor pași ai copilului tău.

Kickers - întrebări frecvente

Pantofi Kickers - care este tabelul cu mărimi?

Pentru a alege în mod potrivit mărimea pantofilor pentru copilul tău, este important să consulți tabelul cu mărimi de pe site și să te asiguri că măsurătorile corespund realității. Astfel, ceea ce îți rămâne de făcut este să măsori lungimea tălpii copilului tău, apoi să consulți ghidul de mărimi de pe site, pe care îl poți accesa chiar din pagina de comandă. Pentru că designul pantofilor este unul atent realizat în funcție de picioarele celor mici, potrivirea pantofilor va fi, cu siguranță, una deplină.

Pantofi Kickers - de unde să cumperi?

Poți achiziționa de pe epantofi.ro pantofii Kickers de care copilul tău are nevoie. Alege o pereche de pantofi Kickers pentru copii pentru zilele călduroase de vară – sandale sau teniși – sau pentru zilele geroase de iarnă – cizme de zăpadă, ghete sau cizme îmblănite, pantofi pentru purtările zilnice – sneakers, ghete sau teniși Kickers, pantofi pentru ploaie – cizme de cauciuc Kickers – sau pantofi pentru aventurile în natură – ghete sau trappers Kickers.

În sus
«
»