Coș  (0)

Nike Air Max

Simte confortul la fiecare pas! Pantofii cu tehnologie Nike Air sunt alegerea perfectă pentru sportivi și pentru fanii stilului streetwear

Filtre active:

  • Colecția:  Nike Air Max
Sterge tot
Ocazie
Nou

Pentru cine sunt destinați pantofii Nike Air Max? Nu numai pentru pasionații de sport!

Aproape toți au auzit de Nike Air Max. De-a lungul anilor, au crescut la rangul de pantofi iconici. Au devenit un element al culturii pop și un obiect al dorinței pentru mulți pasionați de încălțăminte. Deși modelele AM au fost create pentru sportivi, astăzi sunt populare ... în toată lumea – de la adolescenți la fanii confortului și ai stiului streetwear! Modelul multicolor Nike Air Max 95 va fi perfect pentru școală, la locul de muncă sau la o ieșire spontană în oraș. În Air Max 270 pentru bărbați vei alerga sute de kilometri fără a-ți strânge articulațiile. Vei obține un confort incredibil optând pentru adidași Nike pentru femei. Alegând un model în alb pastelat sau alb clasic, vei crea o serie întreagă de posibilități de styling. Kourtney Kardashian poartă adesea sneakerșii Air Max cu joggers, jambiere și tricouri lejere. Cu toate acestea, poți combina acești pantofi și cu o rochie casual sau o fustă din denim. Oferta epantofi include și adidași Nike pentru copii – ideali pentru activități sportive școlare și extrașcolare.

Nike Air Max de la partea superioară. Povestea pantofilor legendari

Modelele Air Max 1 au inaugurat o adevărată revoluție în domeniul de încălțăminte.Tehnologia legendară a pernei de aer a schimbat confortul multor sportivi. Primul model cu o pernă Nike Air a fost creat la inițiativa arhitectului Tinker Hatfield. Vizionarul a îndepărtat spuma care înconjoară talpa interioară, prezentând lumii ... o pernă de gaz. De peste 30 de ani, pantofii Nike Air Max au preluat sute de încarnări diferite – de la Air Max 90, la Air Max 95 și până la Air Max 270. Modelele AM ​​înregistrează recorduri de vânzări, atât în ​​rândul pasionaților de sport, cât și în rândul adolescenților. Cu toate acestea, alergătorii fanii sneakerșilor, numiți și sneakerheads, optează cel mai frecvent pentru pantofii cu pernă de aer. Robert Lewandowski și Cristiano Ronaldo se antrenează adesea în Nike Air Max de culoare albă. Vedetele de renume mondial poartă AM atât pe teren, precum și pentru o plimbare în parc cu familia. Găsește modelul perfect de pantofi Nike Air Max și fii în pas cu moda, purtând pantofi legendari. Pe epantofi.ro te așteaptă o gamă largă de modele în diverse culori.

pantofi nike
În sus
«
»