Coș  (0)

Kotyl

Filtre active:

  • Producător:  Kotyl
Sterge tot

Kotyl

Ocazie

Pantofi Kotyl - argintiu, auriu și alte culori pentru nunți si alte ocazii

Pantofii Kotyl au captat atenţia amatoarelor de stil, confort şi versatilitate. Încălţămintea ce poartă emblema brandului polonez se distinge prin design modern şi atenţie pentru detalii. Articolele de încălţăminte create de aceasta compania - pantofi Kotyl, sandale Kotyl, platforme Kotyl, stiletto Kotyl - este gândită să răspundă celor mai exigente solicitări de confort. Create pentru a completa stilul de viaţă al femeilor moderne, colecțiile de încălţăminte Kotyl, îmbină în mod natural tehnologiile inovatoare cu designul distins şi elementele feminine. Orice pereche de încălţăminte realizată de aceasta marcă îmbogăţeşte garderoba indiferent de stilul predominant. Fie că ești o femeie activă ce pune preț pe ținute în stil urban şi business sau o femeie sofisticată ce se simte perfect cu fuste şi rochii vaporoase cu Kotyl găseşti cu uşurinţă piese care te reprezintă. Ai bogăția cromatică din care poți selecta: pantofi roșii, sandale aurii, platforme argintii, stiletto negri, nude și multe alte variante.

Tocuri înalte, botine și pantofi brogue de la binecunoscutul brand Kotyl - încălțăminte de damă de calitate

Colecțiile create de consacratul brand nu conțin doar pantofi de nuntă Kotyl şi de evenimente, ci sunt foarte variate. În portofoliul acestei firme se găsesc pantofi brogue Kotyl ideali pentru desăvârşirea stilizărilor urbane şi office cu personalitate. Există stiletto Kotyl, etalon de stil, bun gust pentru ţinutele feminine şi o varietate mare de cizme, botine şi ghete cu tocuri înalte. Cu un singur brand se poate crea o garderobă dinamică, efervescentă, modernă, incendiară. Piesele concepute de designerii celebrului brand - fie că vorbim de pantofi de dans de nuntă Kotyl sau de sandale cu platforma - sunt soluţii elegante, iconice pentru ţinutele feminine.

Sandale cu toc sau pantofi clasici? Ce model Kotyl vei alege?

Cu siguranţă, evenimentele speciale din viaţă şi ţinutele puternice cu personalitate sunt desăvârşite de încălţăminte Kotyl elegantă. Dacă apreciezi aspectul feminin, vei miza pe sandale cu toc. Sunt acele piese ce vor oferi un plus de eleganță ţinutelor rafinate. Fie că alegi rochii elegante, pantaloni scurţi, salopete sau blugi şi topuri cu strasuri, cu sandale cu toc înalt vei desăvârşi ţinute senzaţionale. Dacă te numeri printre amatoarele stilului clasic, cu siguranță, o pereche de pantofi Kotyl clasici este varianta salvatoare în orice situație. Pun în valoare combinațiile cu rochii, compleuri sau alte outfituri distinse. Mizează pe nuanțe neutre pentru un plus de versatilitate şi pe culori perlate pentru un plus de rafinament.

Cizme Kotyl - Întrebări frecvente

Kotyl – ce este această companie?

Kotyl este o companie poloneză ce din 1991 oferă încălţăminte de înaltă calitate amatoarelor de stil şi confort. Colecţiile create sub egida acesteia se disting prin ingeniozitate. Piesele au încorporată tehnologie modernă, fapt ce asigură confort maxim. Compania poloneză investeşte constant în cercetare şi tehnologizare, de aceea încălțămintea rezultată este excepțională. Încălţămintea Kotyl se distinge şi prin designul expresiv, ce îmbină în mod natural curentele moderne şi liniile clasice.

Pantofi de nuntă Kotyl – ce să alegi?

Alegerea pantofilor de nuntă şi pe cei pentru evenimente importante poate fi o adevărată provocare. Există o varietate mare de tipuri şi modele. Mizează pe nuanțe neutre pentru un plus de versatilitate, pe nuanțe perlate pentru reținute expresive. Alege strasuri şi decupaje ample pentru sterilizarea moderne incendiare. Indiferent de ce tip de pantofi de dans Kotyl vei beneficia de confort sporit.

În sus
«
»