Coș  (0)

Lasocki For Men

Filtre active:

  • Producător:  Lasocki For Men
Sterge tot
Ocazie

Merită să cumperi încălțăminte pentru bărbați Lasocki?

Lasocki este un brand care impresionează prin calitatea produselor pe care le oferă. Durabile și cu un aspect frumos și modern, încălțările Lasocki sunt alegerea potrivită pentru diferite situații, cum ar fi întâlniri de afaceri, petreceri corporate sau personale, seri în oraș și chiar plimbările. Încălțămintea Lasocki este fabricată din cea mai bună piele de calitate și se poate întreține foarte ușor, astfel încât să te bucuri de ea perioade lungi de timp. Este genul de încălțăminte în care merită să investești, fie că alegi modelele clasice care nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui, fie că alegi modelele de sezon care se pot adapta ușor fiecărui stil.

Încălțămintea Lasocki pentru bărbați – încălțăminte pentru bărbați, solidă și de durată, pe epantofi.ro

Gama de încălțăminte Lasocki pentru bărbați este disponibilă pe epantofi.ro și vine cu o varietate de modele, de la ghete înalte Lasocki la modele de încălțăminte sport Lasocki. Magazinul Lasocki se regăsește pe epantofi.ro de unde îți poți comanda perechea potrivită, consultând tabelul de mărimi de acolo și alegând din varietatea de modele și culori. Vei găsi încălțăminte Lasocki pentru bărbați pentru femei și pentru copii. Încălțămintea Lasocki din piele pentru bărbați este una de foarte bună calitate, care se întreține ușor și care rezistă foarte bine în timp dacă o îngrijești corespunzător. Informează-te cu privire la modul de întreținere, pentru că există metode diferite care se potrivesc în funcție de materialul din care sunt făcute, astfel că pentru pielea întoarsă vei folosi alte metode de îngrijire decât cele pe care le folosești pentru pielea naturală sau pentru încălțămintea sport care are suprafețe din pânză. Majoritatea modelelor au ca și sistem de încheiere șiretul care face ca aceasta să fie o încălțăminte stabilă pe picior, care îți va da o libertate mare de mișcare.

Lasocki – cum să alegi modelul potrivit pentru tine?

Dacă ești genul de persoană care se îmbracă în ținute office, datorită dresscode-ului care ți se cere la locul de muncă, sau preferi vestimentații elegante, atunci alege din gama de pantofi eleganți, din piele, într-o culoare uni, care se pot asorta foarte ușor într-o ținută sobră. Dacă ești adeptul ținutelor casual află că poți să găsești piese care să ți se potrivească, iar aici vorbim despre o gamă mai largă de culori, care se pot purta alături de blugi și chiar pantaloni ușori de in sau pânză.

Lasocki – întrebări frecvente

Este încălțămintea Lasocki fabricată din piele?

Pentru fabricarea încălțămintei Lasocki este folosită piele de cea mai bună calitate, astfel încât să se obțină piese cu aspect impecabil, rezistente în timp, care să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Cum să cureți încălțămintea din piele Lasocki?

Pentru a curăța corect încălțămintea Lasocki este bine să te informezi în primul rând din ce fel de material este fabricată. Astfel că încălțămintea din piele întoarsă se va curăța cu o perie care are rolul de a îndepărta impuritățile de pe suprafața încălțămintei și uneori poți să folosești un spray pentru protejarea pielii întoarse. Pielea clasică naturală se curață foarte ușor după fiecare purtare cu o cârpă moale, apoi se folosește o cremă pentru pantofi care are rolul de a hidrata pielea pentru ca aceasta să își păstreze luciul și elasticitatea. Depozitarea încălțămintei de la un sezon la altul se face în locuri bine aerisite, fără umezeală, și dacă este posibil se va folosi un calapod pentru a evita strângerea pielii și astfel micșorarea pantofilor. Este bine să te asiguri că aceasta nu este în pericol de a se deforma și că te vei bucura de ea mulți ani la rând, deoarece calitatea materialelor va permite cu siguranță acest lucru.

În sus
«
»