Coș  (0)

Lasocki Kids

Filtre active:

  • Producător:  Lasocki Kids
Sterge tot
Ocazie
Nou

Lasocki Kids – pantofi creați pentru libertatea picioarelor mici

Micii exploratori au nevoie de un echipament adecvat pentru a-și duce la capăt orice misiune. Și chiar dacă nu este vorba despre o aventură în natură sau despre un traseu plin de adrenalină pe munte, orice aventură a copiilor trebuie făcută ca la carte. Cum? Beneficiind de un confort sporit și de libertatea de mișcare de care au nevoie atunci când aleargă, când merg sau când sar, în parc sau pe terenul de joacă, în drumul spre grădiniță sau școală sau în orice ocazie zilnică. Pentru oricare dintre aceste ocazii, există o soluție mai mult decât sigură: pantofii Lasocki Kids creați special pentru libertatea de care au nevoie picioarele micilor exploratori. Calitate deosebită, design lejer și tipuri de închidere adecvate și pentru cei care nu sunt pe deplin independenți, toate acestea sunt avute în vedere pentru realizarea modelelor de pantofi Lasocki Kids.

Pantofi pentru copii Lasocki Kids - design pentru o stare de sănătate bună a picioarelor celor mai mici

Pentru mișcări lejere și pentru confort sporit în purtare, pentru lejeritate în mișcare și pentru ținute cu stil chiar și atunci când copilul tău se află pe terenul de joacă, alege pantofi Lasocki Kids pentru copii. Realizate din materiale eco-friendly, cu tip de închidere cu fermoar, cu scai sau cu șireturi, cu talpa plată și tipul vârfului decupat sau rotund, designul pantofilor Lasocki Kids este unul perfect adaptabil picioarelor celor mici. Modelele de pantofi de iarnă Lasocki Kids pentru copii oferă pe lângă protecție și un confort termic sporit, iar modelele de pantofi sport oferă o protecție ridicată tălpii, astfel încât să fie prevenit șocul puternic în caz de impact. Materialele moi din care sunt realizați aceștia și designul tălpii fac din pantofii Lasocki Kids încălțămintea potrivită pentru orice mic explorator.

Pantofi Lasocki Kids pentru copii – găsește pe epantofi.ro un model care să îți încânte copilul

Epantofi.ro îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de modele de pantofi Lasocki Kids, potriviți pentru orice ocazie, pentru orice anotimp și pentru orice ținută a copilului tău. Modele de pantofi copii Lasocki Kids potriviți pentru activitățile sportive, sneakers sau teniși pentru ținutele de zi cu zi, pentru grădiniță, pentru școală sau pentru ieșirile în parc, sandale Lasocki Kids pentru ținutele lejere și răcoroase de vară sau cizme Lasocki Kids potrivite pentru cele mai reci zile din an, ai posibilitatea de a găsi oricare dintre aceste articole în magazinul online epantofi.ro. Gama variată de modele și culori și designul atractiv al acestora îți oferă șansa de a face o alegere reușită din toate punctele de vedere. Pe lângă aceste aspecte, pantofii Lasocki oferă siguranță și protecție picioarelor copilului, dar și un confort termic ridicat, datorită materialelor adecvate și de calitate din care sunt realizați.

Lasocki Kids – întrebări frecvente

Lasocki Kids – care este tabelul de mărimi?

Pentru a alege pantofii Lasocki Kids potriviți, trebuie să ții cont nu numai de designul acestora, de material, de tipul de închidere sau de materialul din care sunt realizați, ci și de mărimea corespunzătoare. Pentru a face o alegere potrivită în acest sens, consultă ghidul de mărimi de pe site-ul epantofi.ro, fă măsurătorile necesare conform indicațiilor și oferă-i copilului tău șansa de a se bucura de purtarea unor pantofi unici.

Cum să alegi pantofii Lasocki pentru copii?

Alege pantofii Lasocki potriviți pentru copilul tău ținând seama nu numai de nevoile acestuia, ci și de preferințe de culoare, de tip de închidere sau alte aspecte importante pentru tine sau pentru copilul tău. Poți alege astfel modele de pantofi Lasocki Kids potrivite pentru orice ocazie sau pentru nevoie.

În sus
«
»