Coș  (0)

Lasocki Young

Filtre active:

  • Producător:  Lasocki Young
Sterge tot
Ocazie
Nou

Creat în colaborare cu experți în ortopedie pediatrică - Lasocki Young

Din preocupare pentru bunăstarea copiilor, Lasocki Young a creat modele în colaborarea cu experți în ortopedie pediatrică, astfel încât toți pantofii să fie ușor de purtat, confortabili și să ajute la o bună dezvoltare a piciorului. Absolut toate modelele de pantofi sunt create din piele naturală, pentru a facilita dezvoltarea armonioasă a piciorului. Fie că alegeți o pereche de pantofi pentru fete Lasocki Young sau pentru băieți, aceștia vor beneficia de încălțăminte cu talonet. Modelele sunt special create pentru a oferi o deschidere bună și a fi încălțați ușor, șireturile și fermoarele putând fi utilizate cu ușurință de copii. O pereche de pantofi Lasocki Young dispune de o talpă ușoară, flexibilă, pentru o mai bună mobilitate. Chiar dacă optați pentru o pereche de sandale, cizme, adidași, mocasini sau brogues Lasocki Young, este important de știut faptul că acești sunt concepuți și fabricați la cele mai înalte standarde, cu o atentă grijă asupra execuției, sub îndrumările riguroase ale experților pediatrici.

Desert boots Lasocki Young - din preocupare pentru bunăstarea copiilor și adolescenților

Fiecare copil beneficiază de un ritm de dezvoltate diferit, tocmai de aceea este indicată folosirea încălțărilor ortopedice de la vârste fragede. Regăsite într-o gamă largă de modele și culori, o pereche de cizme Desert Lasocki Young, vor reuși să le ofere copiilor și adolescenților un mediu propice pentru dezvoltarea picioarelor. Designul aparte pe care aceste modele de cizme îl conferă, le va asigura copiilor un mers corect, stabil și mobil. De asemenea, își vor menține un stil în tendințe, gama stilistică și cromatică fiind una desăvârșită. Alegerea cizmelor pentru copii și adolescenți trebuie să țină cont în primul rând de mărime. Verificați întotdeauna cu atenție existența unui tabel cu mărimi Lasocki Young, pentru alegerea mărimii potrivite. Alte aspecte ce trebuie avute în vedere sunt materialul de calitate, talpa flexibilă, branțurile moi și sistemul de închidere stabil și ușor de folosit.

Pantofi Lasocki Young - vezi gama largă a brandului pe epantofi.ro

Este binecunoscut faptul că atât copii, cât și adolescenții au nevoie de încălțăminte atent confecționată, dat fiind faptul că picioarele lor sunt în continuă dezvoltare până la vârsta maturității. Pentru a veni în ajutorul părinților, magazinul online epantofi.ro, propune o gamă largă de modele de cizme Lasocki Young, sandale Lasocki Young, Lasocki Young balerini, alături de adidași, ghete, trappers, pantofi, confecționați din piele naturală, cu un calapod anatomic și ortopedic, pentru a-i ajuta pe cei mici la obținerea unei poziții corecte de mers. Închiderea prin apăsare, cu velcro sau șireturi, ajută la menținerea unei poziții confortabile, ce va ajuta la întărirea mușchilor și ligamentelor. Pe epantofi.ro veți găsi o gamă amplă cromatică de încălțăminte Lasocki Young pentru copii și adolescenți, special aleasă pentru a servi celor mai exigente cerințe, dar și tuturor necesităților. Atât perechile de Lasocki Young pantofi și balerini, cât și cizmele și sneakerșii, sunt realizați din materiale de înaltă calitate, durabile, rezistente la uzură, alese sub atenta supraveghere a experților în ortopedie pediatrică.

Pantofi Lasocki Young - Întrebări frecvente

Lasocki Young - cum ies în evidență?

Pantofii Lasocki Young sunt confecționați din piele naturală, fiind proiectați în colaborare cu experți în ortopedie pentru copii. Închiderea prin apăsare și velcro, branțurile moi și materialele de înaltă calitate, fac din pantofii Lasocki Young alegerea potrivită pentru picioarele copiilor, în orice anotimp.

Pantofi Lasocki Young – pentru cine?

Pantofii Lasocki Young sunt confecționați special pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani. Sunt creați din materiale de înaltă calitate, pentru o mai bună rezistență și durabilitate în timp. Versatilitatea modelelor, îi face perfecți pentru orice anotimp. Gama largă cromatică le va oferi copiilor posibilitatea alegerii pantofilor preferați, astfel încât să le ofere un plus de eleganță și culoare ținutelor, întreaga zi.

În sus
«
»