Coș  (0)

Laura Vita

Filtre active:

  • Producător:  Laura Vita
Sterge tot
Ocazie
Nou

Laura Vita – botine, brogues, sandale și șlapi în stil franțuzesc

Femeile contemporane își permit din ce în ce mai des să fie originale, ajungând la pantofii unici ai designerului francez Laura Vita pentru femei. Pantofii Laura Vita se caracterizează nu numai prin marea ușurință în utilizare, ci și printr-un stil original, datorită căruia pantofii acestui brand au devenit extrem de populari în multe țări din întreaga lume. Laura Vita este o celebră și cunoscută creatoare de modă care și-a început activitatea în 2004 în nordul Franței. De la bun început, ea a recunoscut că s-a săturat de pantofii clasici negri și maro, așa că intenția ei a fost să introducă pe piață ceva inovator, proaspăt și incredibil de colorat. Așa a fost creată prima colecție de pantofi și sandale Laura Vita pentru femei, care a fost rapid apreciat de susținătorii unui look original. Astăzi, pantofii acestui designer sunt purtați de femei de toate vârstele care doresc să adauge un pic de nebunie stilizărilor lor de zi cu zi.

Laura Vita ”Joy of Life” – simte bucuria în fiecare pereche de pantofi buni

Moda franceză este un slogan cheie care vrăjește constant femeile din întreaga lume. Laura Vita ne încântă de două ori, pentru că acest designer de pantofi a creat un brand care nu seamănă deloc cu propunerile clasice care erau prezente în magazine. După cum recunoaște ea, obosită de pantofi tipici negri, albi și bej, a decis să le ofere femeilor ceva pe care ei și picioarele lor îl merită pe deplin. Unicitatea, confortul și culoarea sunt cele trei cuvinte care descriu cel mai bine produsele din magazinul Laura Vita. Modelele oferite în fiecare sezon sunt un mix de bun gust care se inspiră din artă, natură și pasiune feminină, mereu în ton cu tendințele actuale. Designerul admite că aproximativ o sută de culori noi sunt create în fiecare an, dintre care doar câteva sunt produse în cele din urmă. Trăsătura distinctivă a acestui brand de pantofi Laura Vita este întotdeauna pielea de cea mai înaltă calitate în culori unice pe care nu le vei găsi în altă parte, precum și confortul absolut de purtare. Mers, alergare, stând în picioare, conducând. Ești pe picioare toată ziua. Deci, de ce să nu le oferi picioarelor tale cel mai bun confort într-un stil frumos și să simți bucuria de a păși cu o pereche de pantofi de vânzare Laura Vita.

Pantofi Laura Vita neconvenționali și extravaganți pe epantofi.ro

Produsele brandului francez Laura Vita pentru femei, datorită stilului lor neobișnuit și materialelor de bună calitate, au câștigat rapid popularitate. Fiecare colecție este dedicată tuturor acelor femei care își văd viața în techno-color și nu sunt pasionate de nuanțele plictisitoare, gri și închise. Sortimentul de pantofi Laura Vita include în primul rând cizme stilate, cu o parte superioară mai înaltă, care nu sunt doar extrem de feminine, dar arată grozav cu marea majoritate a ținutelor - pot fi purtate cu blugi clasici, precum și cu fuste și rochii din material textil. Foarte populare sunt și cizmele cu platformă originale cu o explozie de culori, care vor fi o completare excelentă pentru jachetele scurte de puf, precum și paltoanele până la genunchi. Încălțămintea Laura Vita este o combinație extrem de reușită de confort și stil frumos. Există, de asemenea, modele de pantofi și sandale Laura Vita cu tălpi ergonomice și o formă de tocuri bine gândită, pentru că picioarele femeilor merită confort și comoditate în orice situație.

Încălțămintea Laura Vita – Întrebări frecvente

Laura Vita – ce este acest brand?

Brandul Laura Vita a fost creat în 2004 în nordul Franței, oferind femeilor moderne încălțăminte frumoasă, diferită și confortabilă. Alegând această încălțăminte, fiecare femeie își poate exprima stilul propriu într-un mod cu totul original.

Încălțămintea Laura Vita – de unde să cumpăr?

Îți plac pantofii frumoși? Dacă da, atunci trebuie să știi că în magazinul online epantofi.ro poți alege dintre cele mai noi colecții și pantofi Laura Vita pentru fiecare sezon. De la sandale de piele, la șlapi, pantofi și cizme elegante.

În sus
«
»