Coș  (0)

Llyod

Filtre active:

  • Producător:  Lloyd
Sterge tot

Llyod

Când iarna se apropie e timpul să-ţi faci rost de o pereche de încălţăminte corespunzătoare sezonului rece. Firmele producătoare care aprovizionează piaţa cu încălţăminte bărbătească doresc ca aceasta să fie nu doar practică, dar să fie în pas cu noile trenduri lansate în sezonul respectiv. Firma Lloyd e cunoscută în lume prin încălţămintea bărbătească de înaltă calitate, în stilul libertin urban, combinat cu un strop de eleganţă nonşalantă, ceea ce a dus la pătrunderea pe piaţă a colecţiei de toamnă – iarnă care satisface şi cele mai exigente gusturi. Domnii pot alege dintre ghete Jodhpur, pantofi, ghete şi cizme produse din materiale de o calitate înaltă (în principal din piele naturală întoarsă) într-o coloristică discretă, specific masculină. Predomină maroul, negrul şi griul, dar se întâlnesc şi modele deosebite: cu talpa colorată sau perforaţii decorative. Epantofi.ro, magazin online, invită toţi domnii să cunoască oferta mărcii Lloyd şi apoi la cumpărături!

Ocazie
Premium
Nou

Pantofii bărbăteşti Lloyd, eleganţi şi stilaţi, portiviţi ocaziilor speciale şi importante

Pantofi bărbăteşti Lloyd, simbolul eleganţei, calităţii şi frumuseţii, nu pot lipsi din dressing-ul unui domn care doreşte să fie pregătit pentru a face faţă provocărilor modei, indiferent de ocazie. Pantofi Loyd reprezintă categoria care va satisface cele mai exigente cerinţe în materie de încălţăminte. Comozi şi fabricaţi din materiale de calitate, pantofii borgues Lloyd sunt renumiţi pentru design-ul aparte, în care sunt aplicate succesiv straturi de piele cu marginile decupate în varii modele. Gama oferită de epantofi.ro este foarte variată, alături de alte branduri celebre precum Coccinelle, Guess, Love Moschino sau Nobo, astfel că fiecare are posibilitatea de a-şi achiziţiona perechea de pantofi şi accesoriile dorite.

Încălţămintea Lloyd-recomandată pentru nunţi, petreceri şi alte ocazii speciale

Încălţămintea Lloyd este renumită pentru calitatea superioară a materialelor din care este fabricată, pentru comoditatea calapodului, dar şi pentru design-ul special. Pantofi de damă Lloyd sau modele bărbăteşti, pantofi clasici sau eleganţi, speciali şi extravaganţi, în tonuri neure sau într-o cromatică specială, vor fi ideali pentru a completa o ţinută elegantă potrivită unei nunţi, petreceri sau oricărei ocazii speciale. Pe ringul de dans, o pereche de pantofi Lloyd, nu doar ca va oferi charm şi eleganţă ţinutei, dar va asigura confort, libertate de mişcare, plăcere şi bucurie.

Brogues Lloyd-Clasicul atemporal preferat de doamnele şi domnii care vor să arate perfect

Pantofii reprezită piesa de rezistenţă a unei ţinute. Pe lângă comoditatea pe care trebuie să o asigure, aceştia au şi sarcina de a oferi cea mai bună variantă în materie de modă şi stil. Borgues Lloyd sunt pantofii cu un istoric impresionant, renumiţi care design-ul unic, realizat prin aplicarea mai multor straturi de piele, până se obţine modelul specific, atât de apreciat de doamnele care vor să confere un aer masculin şi elegant ţinutei, cât şi de domnii pasionaţi de stilul clasic, presărat cu un iz retro. Borgues Lloyd va fi perechea de pantofi potrivită unui costum clasic, dar şi unei ţinute lejere din in.

Pantofii Lloyd-Întrebări frecvente

Pantofi Lloyd-De unde se pot procura?

Renumitele produse Lloyd, alături de alte branduri celebre, pot fi procurate de pe site-urile de specialitate şi din magazinele fizice care comercializează încălţăminte şi accesorii.

Lloyd-Ce este acestă companie?

Brandul Lloyd a câştigat pe piaţa de specialitate, prin calitate, varietate şi eleganţă. Brandul oferă doritorilor perechea de pantofi potrivită oricărei situaţii. Fiecare nouă colecţie vine cu modele unice, speciale şi extrem de calitative, acoperind toate preferinţele în materie de modă. Brandul Lloyd nu va da greş atunci când vreţi să faceţi impresie bună, să vă simţiţi bine şi să vă încadraţi tendinţelor modei.

Lloyd înseamnă doar pantofi?

Brandul Lloyd oferă clienţilor o gamă foarte extinsă de pantofi calsici şi eleganţi, încălţăminte sport de damă şi bărbătească, dar şi accesorii necesare în finalizarea outfit-ului, indiferent de ocazie. Lloyd înseamnă calitate, eleganţă, valoare, frumuseţe şi originalitate, înseamnă libertatea şi curajul de a alege perechea de pantofi care vă reprezintă.

În sus
«
»