Coș  (0)

Lyle & Scott

Filtre active:

  • Producător:  Lyle & Scott
Sterge tot
Ocazie
Nou

Lyle&Scott-Care este istoria acestui brand scoţian

Lyle&Scott este o companie scoţiană care a luat fiinţă în nul 1874, în oraşulş Hawick. Fondatorii William Lyle şi Walter Scott şi-au propus să creeze tricotaje şi accesorii destinate practicării golfului. În cei peste 125 de ani de activitate, compania s-a bucurat de colaborări profitabile cu design-eri celebri, precum Christian Dior şi Michael Kors. Ca notă emblematică şi ca o confirmare a calităţii şi renumelui brand-ului, practicanţi celebri de golf au purtat de-a lungul timpului articole şi accesorii produse sub semnătura Lyle&Scott. Dintre aceştia pot fi reamintiţi Tony Jacklin, Gary Player şi Greg Noman. Din anul 2001, compania funcţionează şi în Londra, schimbare care a adus un impuls în relansarea brand-ului, Lyle&Scott ieşind la rampă cu produse de o înaltă calitate.

Lyle&Scott-Alegeţi calitatea mărcii şi design-ul clasic al hainelor şi accesoriilor

Produsele şi accesoriile Lyle&Scott sunt renumite pentru calitate şi un design special. Articole cu specific sportiv, acestea îţi vor asigura libertate de mişcare, confort şi relaxare, ajutându-te să îţi creezi ţinute sport şi casual extrem de practice şi moderne. O şapcă Lyle&Scott va cadra foarte bine cu o ţinută casual realizată dintr-o pereche de pantaloni cargo, un tricou basic şi un hanorac cu glugă. De asemenea, o poţi purta cu un trening sau cu echipamentul tău sportiv. Lyle&Scott îşi propune să pună calitatea pe primul loc, astfel încât tu să te poţi bucura de cele mai bune şi practice produse şi accesorii. Dacă îţi place să practici sport chiar şi în sezonul rece, fie că faci jogging, schi, patinaj sau fotbal, căciulile Lyle&Scott se vor dovedi ideale pentru a te proteja de ger şi pentru a-ţi asigura o ventilaţie normală la nivelul scalpului, fără a te confrunta cu excesul de umiditate care ţi-ar putea crea disconfort. Astfel, ori de câte ori vrei să te simţi confortabil şi să te mişti cu lejeritate, vei alege produsele Lyle&Scott, chiar şi atunci când mergi la plajă, putând asorta şlapii flip-flop cu perechea ta preferată de bermude şi cu un tricou lejer.

Accesorii Lyle&Scott, o ofertă foarte amplă pe epantofi.ro

Epantofi.ro oferă celor care doresc să se bucure de calitatea şi renumele brand-ului Lyle&Scott, o gamă foarte amplă de accesorii. Astfel, îţi poţi completa ţinuta sport cu o pereche de şosete Lyle&Scott, cu şapca potrivită şi cu un rucsac practic şi încăpător, realizat din materiale de calitate superioară, cu un design unic şi cu un colorit variat. Pentru sezonul rece, completează-ţi outfit-ul cu o pereche de mănuşi călduroase, ideale atunci când vrei să te simţi confortabil în orice context. Vrei să ai libertate de mişcare şi să îţi păstrezi lucrurile personale în siguranţă atunci când porneşti într-o drumeţie sau când te plimbi prin oraş, atunci o borsetă Lyle&Scott se va dovedi extrem de practică, fiind în acelaşi timp un accesoriu modern şi tineresc. În cazul în care preferi un look casual, îţi poţi completa ţinuta cu o geantă crossover, uşor de purtat când ieşi la masă cu prietenii sau când pleci într-o călătorie cu avionul.

Lyle&Scott-Întrebări frecvente

Lyle&Scott-Ce fel de companie este aceasta?

Lyle&Scott este o companie scoţiană care realizează produse şi accesorii cu specific sportiv. Este un brand ideal atunci când vrei să oferi look-ului tău un aer tineresc, modern, relaxat şi degajat.

Lyle&Scott-De unde să cumpăr?

Accesoriile şi produsele Lyle&Scott pot fi procurate din centrele comerciale care au la desfacere acest brand. Mediul online îţi vine în ajutor cu articole Lyle&Scott, epantofi.ro aşteptându-te cu o gamă foarte amplă de produse şi accesorii realizate sub semnătura celebrului brand.

În sus
«
»