Coș  (0)

Mammut

Filtre active:

  • Producător:  Mammut
Sterge tot
Ocazie
Nou

Ghete Mammut - partenerul perfect al expedițiilor montane

Marca Mammut își are începuturile în urmă cu mai bine de 150 de ani, într-un mic atelier din Elveția. Astăzi, Mammut este unul dintre cei mai recunoscuți producători de încălțăminte sportivă, potrivită pentru cele mai confortabile drumeții. Specializat pe echipamentele de alpinism și de exterior, Mammut oferă iubitorilor de alpinism Pantofi Mammut de calitate, extrem de rezistenți, realizați din materiale durabile de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât atât, Mammut îndeplinește standardele ridicate de calitate și se angajează și pentru protecția mediului utilizând produse și materiale organice care le oferă purtătorilor un confort sporit.

Încălțăminte pentru femei Mammut - o gamă nelimitată de culori

Pantofii Mammut potriviți pentru alpinism și drumeții în natură pot fi purtați cu stil datorită faptului că vin în numeroase modele care dau dovadă de stil și oferă ținutei un aspect inedit. Modelele de Încălțăminte pentru femei Mammut vin într-o gamă nelimitată de culori, de la cele mai sobre nuanțe de negru, gri sau maro, la cele mai jucăușe și luminoase nuanțe de albastru, galbe, roșu sau verde. Modelele unice de încălțăminte Mammut se potrivesc astfel celor care țin la calitatea și la aspectul îngrijit al pantofilor pe care îi poartă și se potrivesc astfel chiar și celor mai pretențioase gusturi.

Pantofii bărbați Mammut ca o completare a ținutei

Bărbații se pot bucura de modele de Pantofi Mammut pentru bărbați potriviți pentru cele mai dure aventuri montane sau pentru plimbări lejere în natură, toate acestea dând dovadă de o calitate înaltă și de un stil deosebit. Realizați din piele naturală și completați de materiale sintetice de înaltă calitate, pantofii pentru bărbați Mammut vin într-o gamă variată de culori și modele pentru a completa ținutele sportive de mare efect. Trekkings cu o structură mai joasă sau mai solidă, cu închidere cu șiret și în culori variate, aceștia pot fi purtați cu încredere pentru o ținută în stil unic, modern.

Cizme Mammut - Întrebări frecvente

Cum se curăță pantofii Mammut?

Pentru a rezista cât mult în timp și pentru a-și păstra aspectul inedit chiar și după nenumărate experiențe de drumeție în natură, pantofii Mammut trebuie întreținuți corespunzător. Este indicată curățarea acestora cu materiale pentru îngrijire delicată, fără produse dure care să atace materialele naturale din care sunt realizați.

Ce încălțăminte este mai bine să alegeți - încălțăminte Mammut joasă sau înaltă?

Pentru drumețiile ușoare, poți alege din modelele numeroase de Încălțăminte mică Mammut, respectiv pantofii cu structură joasă. Dacă te aventurezi în drumeții mai dure ori în aventuri de explorare în natură, recomandate sunt modelele de încălțăminte înaltă care oferă o siguranță mai mare.

Din ce tehnologie au fost fabricate pantofii Mammut?

Încălțămintea Mammut este realizată la cele mai înalte standarde de calitate, iar specificul companiei de a confecționa frânghii de alpinism face ca și încălțămintea să fie realizată utilizând cele mai avansate tehnologii în producerea articolelor durabile, extrem de rezistente.

Pantofii Mammut sunt potriviți pentru alpinism?

Materialele dure, rezistente din care sunt realizați pantofii Mammut face ca aceștia să fie ideali atât pentru drumețiile ușoare în natură, cât și pentru cele mai dure experiențe de alpinism, oferind purtătorilor confortul și siguranța de care au nevoie în astfel de drumeții.

În sus
«
»