Coș  (0)

MEXX

Filtre active:

  • Producător:  MEXX
Sterge tot
Ocazie
Nou

Mexx – nu doar parfumuri. Descoperiți gama largă de încălțăminte Mexx pe epantofi.ro

Pantofii Mexx reprezintă elementul final al oricărei ținute elegante. Cu o istorie impresionantă, nu ar trebui să ne mire că brandul internațional Mexx lansează în mod constant încălțăminte dinamică și atrăgătoare. Colecția de încălțăminte Mexx disponibilă pe epantofi.ro cuprinde opțiuni versatile de pantofi care vor scoate din anonimat orice ținută. Nu uitați să verificați diagrama de mărimi pentru pantofii Mexx pentru a fi siguri că achiziționați întotdeauna pantofi care să vă ofere confortul și susținerea de care aveți nevoie.

Pantofi Mexx - sandale, adidași și cizme pentru bărbați și femei

Cu modele sezoniere realizate cu gândul la soare sau la zăpadă, precum și cizme și pantofi cu toc perfecți pentru o multitudine de ocazii, pantofii Mexx îmbină funcționalitatea și tendințele în modă. De la pantofi casual pentru bărbați și până la teniși Mexx pentru femei sau sandale senzaționale, colecția de pantofi Mexx de pe epantofi.ro cuprinde încălțămintea ideală pentru cei care apreciază stilul autentic și calitatea imbatabilă. Realizează ținutele dorite și completează-le cu perechea de pantofi Mexx care garantează siguranță și stil la fiecare pas.

Adidași Mexx pentru femei - încălțăminte confortabilă și elegantă pentru ținute de zi cu zi

Folosind piele naturală și materiale sintetice de înaltă calitate, modelele de adidași Mexx pentru femei oferă confort suprem și un stil fără compromisuri, indiferent de cât timp obișnuiți să stați în picioare și indiferent de cât de activ este stilul personal de viață. O pereche de adidași Mexx reușește întotdeauna să sporească funcționalitatea garderobei. Cu adidașii Mexx puteți fi sigure că veți arăta întotdeauna ireproșabil. Colecția de adidași Mexx se remarcă prin designul simplist și elegant și prin talpa durabilă. Purtați adidașii Mexx la blugii preferați sau optați pentru un aspect complet diferit, purtând adidașii la o rochie colorată. Cu orice piese vestimentare ați alege să purtați adidașii Mexx, vor arăta grozav la o varietate de outfituri.

Mexx - Întrebări frecvente

Mexx – ce trebuie știut despre această companie?

Înființată în anii 1970, casa de modă olandeză Mexx s-a dedicat creării de modele de încălțăminte atemporală, plină de stil și de farmec. Ceea ce veți găsi în colecția de încălțăminte Mexx sunt modele clasice, care își mențin calitatea și stilul atemporal în ciuda trecerii timpului.

Mexx - istoria mărcii

Mexx își are rădăcinile în anii 1970, atunci când designerul de modă Rattan Chadha și partenerul său de afaceri Adu Advaney, furnizau haine cu etichetă magazinelor din Olanda. Până în 1980, au creat două mărci de îmbrăcăminte olandeze cunoscute, și anume Moustache pentru bărbați și Emanuelle pentru femei. Cele două mărci au fuzionat în anul 1986, pentru a crea MEXX.

Mexx - de unde pot achiziționa articole și încălțăminte Mexx?

Dacă îți dorești ținute de lucru sofisticate, outfituri de petrecere încântătoare sau ținute de weekend speciale, atunci epantofi.ro este destinația ta de cumpărături. Aici vei găsi încălțăminte Mexx pentru evenimente formale și casual, plus nenumărate opțiuni de pantofi stilați pe care vei dori să îi porți din nou și din nou. Optează pentru o pereche superbă de cizme pentru vreme rece pe care le poți purta cu colanți călduroși în timpul iernii sau alege pantofi feminini și simpli pentru stilul de zi cu zi. Explorează întreaga colecție de pantofi Mexx de pe epantofi.ro pentru a găsi încălțămintea care cu adevărat te caracterizează.

În sus
«
»