Coș  (0)

Millet

Filtre active:

  • Producător:  Millet
Sterge tot

Millet

Ocazie
Nou

De ce merită să alegi brandul Millet?

Încă din 1950, din inima Alpilor francezi, Millet și-a dedicat activitatea munților și iubitorilor acestora. Prin inovare, testare și validare pe teren, Millet îndeplinește condițiile optime de performanță, confort și fiabilitate cu echipamente tehnice premium concepute pentru sporturile montante – alpinism, cățărări, drumeții, schi etc. Pantofii Millet merită aleși din mai multe motive. Millet este un brand specializat în echipamente pentru exterior realizate la standarde înalte, acestea fiind unele dintre cele mai bune de pe piață. Ghetele de munte Millet sunt ideale pentru pasionații de drumeții montane, oferind suportul necesar gleznelor și suficientă rezistență pentru a face față oricărui tip de traseu. Pantofii de cățărare Millet sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru oricine practică alpinismul. Sunt ușori, cu tălpi aderente ce oferă o tracțiune excelentă pe suprafețele stâncoase. Pantofii Millet sunt, în general, dedicați iubitorilor de natură în toate formele ei.

Istoria producătorului francez Millet

Millet este o companie franceză fondată în 1921, ce produce îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de înaltă calitate pentru utilizatorii pretențioși. Produsele sunt concepute pentru utilizare intensă, în special pentru schi și alpinism, dar și pentru alte activități în aer liber precum ciclism și patinaj. Producția Millet a început inițial cu rucsacuri, iar în anul 1950, Millet a echipat prima expediție franceză în Annapurna din Himalaya. Astăzi, Millet produce îmbrăcăminte, rucsacuri, frânghii, pantofi și saci de dormit. Pantofii Millet pentru bărbați sunt unele dintre cele mai recente produse ale brandului și au devenit populari datorită designului, durabilității și confortului lor. Ghetele de munte înalte Millet sunt un exemplu excelent în acest sens, fiind concepute special pentru drumeții și expediții montane. Ghetele de munte Millet oferă tot suportul de care un iubitor de munte are nevoie pentru a face față cu succes oricăror provocări.

Îmbrăcăminte specială și echipament turistic

De mai bine de 80 de ani, Millet s-a dedicat proiectării de produse din ce în ce mai tehnice și mai eficiente pentru a sprijini sportivii montani în aventurile lor. Pentru a obține calitatea și performanța cerute în condiții uneori extreme cu care se confruntă produsele Millet, acestea sunt testate riguros în laboratorul propriu de testare a calității. Finisajele rezistente la apă ale pantofilor Millet - Durable Water Repellent (DWR), care sporesc rezistența țesăturilor la apă și pete, prelungesc durata de viață a echipamentelor tehnice. Ghetele de munte Millet, pantofii de trekking și pantofii de cățărări Millet sunt doar câteva dintre articolele ce compun colecția de produse de înaltă calitate, bazate pe performanță. Ghetele de munte Millet sunt alegerea perfectă pentru pasionații de drumeții și expediții montane, care au nevoie de o încălțăminte robustă, de încredere, capabilă să le mențină picioarele confortabile pe distanțe lungi. Toate produsele Millet sunt realizate cu cea mai mare atenție la detalii și ținând cont de nevoile utilizatorului, asigurându-te că poți conta întotdeauna pe suportul acestui brand ca să atingi apogeul.

Pantofi Millet - Întrebări frecvente

Cum cureți pantofii Millet?

Pantofii Millet se spală manual cu apă și cu o perie moale sau un burete. Nu spăla sau usca pantofii Millet la mașină. Uscarea trebuie efectuată într-un mod natural.

Millet - ce este această companie?

Millet este o companie cu sediul în Franța, specializată în echipamente pentru exterior, cum ar fi rucsacuri și saci de dormit, deținută de holdingul elvețian Calida. De asmenea, oferă o mare varietate de alte echipamente, fiind comparabilă cu companii americane de renume, precum Timberland și Columbia Sportswear.

În sus
«
»