Coș  (0)

Mou

Filtre active:

  • Producător:  Mou
Sterge tot

Mou

Ocazie
Premium

Încălțăminte Mou – delicatețe și căldură pentru picioarele tale

Brand-ul de încălțăminte Mou este produs de o companie înființată la Londra în anul 1992. Aceasta produce încălțăminte din fibre naturale, toate produsele lor fiind fabricate manual. Foarte multe vedete, precum Evan Peters, Emma Roberts sau Sarah Jessika Parer s-au afișat purtând această încălțăminte. Penelope Cruz a declarat chiar că aceasta a fost alegerea ei într-o excursie la Arctic, o pereche de cizme de oaie pe care a declarat că le iubește și că i-au protejat picioarele eficient. Materialele naturale sunt cunoscute pentru rolul lor eficient în asigurare unei temperaturi optime și unui confort termic sporit. Iar pe lângă căldura oferită, încălțămintea Mou este și delicată și prietenoasă cu pielea ta, fiind cea mai bună alegere în materie de produse destinate acestui scop.

Încălțăminte Eskimo pentru friguri extreme

Inspirată din încălțămintea purtată de triburile inuite, care aveau nevoie de un confort termic sporit în activitățile lor de vânătoare și explorare, încălțămintea Eskimo este acel tip de încălțăminte pe care vrei să îl alegi pentru zonele cu friguri extreme. Atunci când alegi să îți petreci o vacanță la Arctic sau vrei să îl vizitezi pe Moș Crăciun în Lapland, ia în considerare un astfel de tip de încălțăminte. Materialele naturale oferă confortul termic necesar, acestea nu permit transferul de căldură, astfel încât nu are cum să îți ajungă frigul la piele. Talpa este mai groasă, în așa fel încât să ai protecție termică și p talpă. Iar ca design, aceștia au formă de cizmă, dar cu o cusătură pe suprafața ei care te duce cu gândul la stilul mocasinilor pentru vară. Într-o gamă largă de culori și mărimi, acestea pot fi găsite și cu diferite aplicații pentru un plus de eleganță. Le poți asorta inclusiv la o ținută casual, însă rolul lor este acela de a proteja în timpul temperaturilor foarte scăzute.

Încălțăminte Eskimo și papuci de casă Mou – cele mai bune modele pe epantofi.ro

Brand-ul Mou poate fi găsit pe epantofi.ro, acolo unde vin cu o gamă variată de modele de încălțăminte. Poți să alegi și papucii de casa Mou care vin cu un design interesant, pufoși și plăcuți la atingere, sunt perechea perfectă de încălțăminte în care să îți odihnești picioarele obosite când revii acasă după o zi grea. Încălțămintea de iarnă Eskimo este alegerea perfectă pentru a înfrunta cu succes iarna friguroasă. Iar încălțămintea Eskimo cu blană naturală este perfectă atunci când îți dorești să obții delicatețe, confort și siguranță în același timp. Cizmele de zăpadă Mou îmbină toate elementele necesare pentru a-ți păstra sănătatea picioarelor în sezonul rece, indiferent în ce condiții alegi să porți acest tip de încălțăminte sau pe ce tip de teren te deplasezi.

Mou – întrebări frecvente

Mou – ce este această companie?

Din dorința de a oferi confortul perfect în situații geroase extreme s-a născut la Londra această companie, pe numele ei Mou, care a început să facă cercetare, dezvoltare și producție a încălțămintei potrivită pentru a menține piciorul în condiții optime, indiferent care sunt temperaturile atunci când îți petrec timpul în aer liber.

Ce este încălțămintea Eskimo?

Încălțămintea Eskimo este un model al brand-ului Mou care are ca și caracteristici păstrarea temperaturii optime în interiorul încălțămintei, print-o izolare foarte bună a piciorului, prin excluderea transferului termic și prin protecție împotriva umidității. Aceasta este produsă dintr-o piele moale și are la interior blană naturală pentru a păstra căldura în mod eficient. Se recomandă întreținerea cu spray-uri pentru impermeabilitate și curățarea lor optimă după fiecare utilizare pentru a te bucura de acest tip de încălțăminte pentru cât mai mult timp și pentru a-și păstra capacitățile la temperaturi extreme.

În sus
«
»