Coș  (0)

Napapijri

Filtre active:

  • Producător:  Napapijri
Sterge tot

Napapijri

Firma Napapijri a luat fiinţă în anul 1987 în Italia, la început producând rucsacuri de mare calitate pentru alpinişti. În scurt timp a venit şi vremea pentru îmbrăcăminte şi azi ne bucurăm – îmbrăcămintea Napapijri este produsă cu un simţ deosebit pentru stil, iar realizarea ei din materiale selecţionate te face să înţelegi sensul cuvântului „confort”. Încălţămintea acestei firme se înscrie perfect în această ideologie. Calitatea desăvârşită a materialelor se verifică în aceste produse – predomină pielea completată cu alte materiale funcţionale. Cizmele de zăpadă şi espadrilele îşi ating scopul în momentele potrivite ale anului. Bărbaţii şi femeile vor găsi în mulţimea de botine, sneakers şi pantofi, tot atâtea bucurii ale zilei. Colecţia e completată de genţi, rucsacuri şi mici accesorii – toate sub semnul Napapijri.

Ocazie
Premium
Nou

Pantofi Napapijri - un brand italian cu nume finlandez. Pe scurt despre istorie

Napapijri își are începuturile în 1987 la umbra celui mai înalt vârf al Europei, Mont Blanc, unde au fost realizate primele articole de îmbrăcăminte de exterior de o calitate excepțională, acestea combinînd materialele inovatoare și atenția deosebită pe care producătorul a acordat-o designului. Compania este de origine italiană, are nume finlandez și un logo reprezentând un steag norvegian, ceea ce o face să aibă imaginea unui producător care depășește limitele clasicului și transcende în lumea inedită a creațiilor inedite. Articolele de încălțăminte Napapijri reflectă acest concept inedit și oferă utilizatorilor de pretutindeni confortul dorit chiar și în cele mai extreme aventuri.

Pantofi de damă Napapijri - aspect casual

Modelele de Încălțăminte de damă Napapijri pot fi purtate mai ales la cele mai inedite ținute casual. O pereche de sneakers poate fi asortată cu mare ușurință la o pereche de blugi și un tricou simplu, iar o pereche de flip flop poate fi purtată la o rochie lejeră de vară. Pantofii de damă se găsesc în modele variate, în culori mai închise sau mai deschise, astfel încât să poți găsi cu ușurință modelul care se potrivește oricărei ținute casual pe care să o porți fie la ieșire dintr-o seară răcoroasă de vară în oraș, fie la activitățile de zi cu zi la locul de muncă sau în diverse alte locuri.

Pantofi bărbați Napapijri - stil sportiv

Stilul pe care îl oferă modelele de Încălțăminte bărbătească Napapijri este unul sportiv, pantofii putând fi purtați atât la pantaloni lungi, cât și la pantaloni scurți, la blugi în culori diferite sau la un trening pe care îl porți într-o sesiune de antrenament la sală. Cu o pereche de Pantofi Napapijri în picioare, poți merge cu încredere într-o plimbare în mijlocul naturii și chiar și după numeroase ore de mers pe jos picioarele îți vor fi odihnite, fără a simți disconfortul recunoscut de obicei în astfel de situații. Calitatea materialelor din care sunt realizați pantofii reprezintă garanția celor mai buni pantofi în stil sportiv pe care îi poți purta.

Pantofi Napapijri - întrebări frecvente

Ce accesorii oferă Napapijri care pot fi combinate cu pantofii Napapijri?

Alături de o pereche de pantofi Napapijri, într-o expediție în natură poți purta un rucsac simplu, dar de calitate, având posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori, iar pentru o ținută sportivă completă poți alege și o șapcă Napapijri pe care o poți înlocui în zilele friguroase cu o căciulă de aceeași marcă.

Pantofii bărbați Napapijri sunt potriviți pentru sala de sport?

Există numeroase modele de teniși sau adidași Napapijri care pot fi utilizați în sala de sport astfel, picioarele beneficiind de toată relaxarea chiar și în timpul celor mai dure antrenamente sportive. Poți folosi pantofii Napapijri și pentru alergat, confortul picioarelor fiind la fel de ridicat.

Cum să compui pantofii Napapijri cu stil pentru birou?

O pereche de sneakers Napapijri pot fi purtați alături de o pereche de blugi și o cămașă pentru un stil casual mai deosebit care poate fi adoptat și în zilele de mers la birou. Marile beneficii ale adoptării unui astfel de stil constau în relaxarea și confortul de care beneficiază picioarele.

Ce pantofi de damă Napapijri să duci la plajă?

Pentru zile relaxante la plajă, alături de o rochie lejeră poți asorta o peereche de flip flop confortabili sau o pereche de șlapi cu detalii impresionante care oferă purtătorului un stil aparte, elegant și înfrumusețat.

În sus
«
»