Coș  (0)

Nikwax

Filtre active:

  • Producător:  Nikwax
Sterge tot
Ocazie

Nikwax – cum să îngrijești pantofii?

Dacă vrei ca pantofii tăi să reziste, este important să ai grijă de ei, iar Nikwax oferă o gamă largă de produse pentru a te ajuta să faci exact acest lucru. De la hidrofuge și produse de curățare până la balsam și impregnare Nikwax, ei au tot ce îţi trebuie pentru a-ţi menține pantofii în stare impecabilă. Produsele Nikwax sunt ușor de utilizat și funcționează excelent pe toate tipurile de pantofi, de la cizme de drumeție la pantofi eleganţi de costum. Pur și simplu, urmează instrucțiunile de pe impregnat de pantofi Nikwax sau Nikwax TX Direct și pantofii tăi vor fi ca noi în cel mai scurt timp. Ai decis că îţi doreşti produse eficiente pentru îngrijirea încălţămintei? Perfect, descoperă oferta Epantofi. Aici găseşti o varietate mare de produse ale brandului preferat. Toate propunerile din portofoliul Nikwax au eficiență garantată!

Impregnare Nikwax - prelungește durata de viață a pantofilor tăi preferați

Când cumperi o pereche nouă de pantofi, vrei să reziste cât mai mult. Dar, în timp, chiar și cei mai buni pantofi pot începe să dea semne de uzură. Aici intervine Nikwax Impregnation. Acest produs prelungește durata de viață a pantofilor tăi, adăugând un strat suplimentar de protecție împotriva apei, murdăriei și altor elemente. Dacă eşti ca majoritatea oamenilor, probabil că nu petreci prea mult timp gândindu-te cum să îţi cureţi pantofii. Dar dacă vrei să îi păstrezi în stare impecabilă pentru cât mai mult timp, este important să ştii modul corect de curățare. Curățarea regulată cu produsele Nikwax îţi va menține pantofii şi îi va face să arate ca noi perioade îndelungate. Nikwax Impregnation este ușor de utilizat și funcționează pe toate tipurile de pantofi. Fie că vrei să prelungești durata de viață a perechii tale de adidași preferate sau cauți o modalitate de a-ți proteja noii pantofi de costum, Nikwax Impregnation este răspunsul.

Nikwax TX Direct - exact ce îţi trebuie pentru a-ţi proteja hainele de ploaie

Dacă eşti în căutarea unui produs care să îţi protejeze hainele de ploaie, Nikwax TX Direct este exact ceea ce aveți nevoie. Acest produs este ușor de utilizat și îţi va păstra hainele în stare impecabilă protejându-le de ploaie. Poţi opta şi pentru alte produse precum Nikwax Softshell Proof, Nikwax TX spray direct sau Nikwax pentru pantofi şi, dacă le vei folosi respectând recomandările producătorului, vei fi încântat de rezultate. De asemenea, poţi încerca şi spălare directă Nikwax TX - o soluţie excelentă pentru orice încălţăminte de iarnă! Nikwax TX Direct este o soluție de impermeabilizare pe bază de apă care poate fi utilizată atât pe țesături hardshell, cât și pe cele softshell. Este conceput pentru a oferi impermeabilizare de lungă durată, menținând în același timp respirabilitatea țesăturii. Poate fi aplicat direct pe țesături umede sau uscate și nu necesită activare termică.

Nikwax - Întrebări frecvente

Impregnat de pantofi Nikwax - cum se aplică?

În primul rând va trebui să te asiguri că pantofii sunt curați și uscaţi înainte de a începe. În continuare, va trebui să aplici Nikwax uniform pe suprafața pantofilor. Odată ce ai făcut acest lucru, va trebui să laşi pantofii să se usuce timp de 24 de ore înainte de a-i purta.

Nikwax - cum să curăţ pantofii?

În primul rând, îndepărtează orice murdărie sau resturi de pe suprafața pantofilor folosind o perie moale. Apoi, aplica Nikwax Shoe Cleaner direct pe pantofi și freacă ușor cu o perie. Clăteşte pantofii bine cu apă curată și lasă-i să se usuce la aer. Dacă pantofii tăi sunt deosebit de murdari sau pătați, poate fi necesar să repeţi procesul de curățare.

În sus
«
»