Coș  (0)

Onitsuka Tiger

Ocazie
Nou

Ce este brand-ul Onitsuka Tiger?

Brand-ul Onituka Tiger este unul japonez, cu vechime în producerea de încălțăminte sport. Acesta și-a schimbat denumirea de mai multe ori de-a lungul timpului, însă din 1977 vinde încălțăminte sport sub denumirea de Asics Corporation. Primul tip de încălțăminte produs de către acest brand au fost niște pantofi sport pentru baschet pentru ca apoi să devină celebrii prin producerea unor încălțări pentru alergat, încălțări care protejau piciorul atletului pe distanțe lungi fără a-i produce răni. Au avut o colaborare și cu Nike, un alt gigant al echipamentelor pentru sportivi, însă la final a rămas sub denumirea de Asics și oferă calitate și siguranță tuturor sportivilor care aleg această variantă de încălțăminte.

O selecție largă de modele Onitsuka Tiger pe epantofi.ro

Pe epantofi.ro găsești o gamă variată de modele de încălțăminte Onitsuka Tiger. Tenișii produși de către acest brand sunt de foarte bună calitate și vin într-o gamă largă de modele, culori și mărimi. Găsești încălțăminte pentru toate tipurile de sport, atât pentru bărbați cât și pentru femei și copii. Tenișii asics onitsuka tiger sunt foarte colorați, rezistenți și ușori. Fabricați din materiale de calitate, te bucuri de confort și comoditate pe durata întregii zile. Găsești și modele de sandale sport, pe care le poți purta atât la o ținută casual cât și la o ținută sport. Acestea oferă siguranță piciorului tău pe orice tip de suprafață alegi să te deplasezi. Tot aici găsești și produse potrivite pentru îngrijirea acestor încălțări. Accesorii precum creme și spray-uri, tălpici, calapoade și perii și articole de curățat sunt necesare și nu trebuie să lipsească din casa ta, astfel încălțămintea ta întreținută corect va avea o durată de viață mai lungă și te vei bucura de ea în condiții bune cât mai mult timp. Păstrează întotdeauna încălțămintea curată, uscată și depozitat în locuri bine aerisite, pentru a prevenii deteriorarea lor și apariția mucegaiului.

Onitsuka tiger – încălțăminte pentru atleți și iubitori de sport

Încălțămintea Onitsuka tiger este special creată pentru atleți și pentru iubitorii de sport. Design-ul acesteia este combinat cu siguranța și confortul. Dar nu trebuie să fii sportiv de performanță sau sportiv amator ca să porți aceste încălțări. Onitsuka tiger mexico 66 este un model de teniși care aparține acestui brand și care a fost creat special pentru alergare. Acesta este fabricat dintr-o piele flexibila și oferă siguranță, pe lângă comoditate. Pe lângă acesta, toate modele de încălțăminte Onitsuka tiger respectă criteriile necesare pentru a fi cu succes un brand preferat de către toți sportivii și iubitorii de activitate fizică. Talpa acestora îți oferă stabilitate și protecție împotriva accidentelor, iar materialele folosite te protejează în așa fel încât să nu îți transpire piciorul, sa nu absoarbă umiditate din exterior și să îți păstreze o temperatură constantă și un confort termic adecvat și necesar în timpul competițiilor sportive.

Onitsuka Tiger – întrebări frecvente

Este încălțămintea Onitsuka tiger confortabilă?

Încălțămintea Onitsuka tiger este foarte confortabilă. Fabricată din materiale moi, de foarte bună calitate, aceasta are un design care oferă confort piciorului tău. Se poartă cu succes de către sportivi tocmai datorită confortului pe care îl oferă, astfel încât aceștia obțin performanțe deosebite în timpul competițiilor la care participă.

De unde să îți cumperi încălțăminte Onitsuka Tiger?

Dacă ești hotărât să îți achiziționezi astfel de încălțăminte alege să vizitezi epantofi.ro unde găsești o gamă foarte variată de culori și mărimi. Modelele oferite de către acest brand sunt pe placul oricui, nu contează cât de greu îți este în mod normal să găsești perechea potrivită de pantofi sport. Fie că îi alegi pentru practicarea unui sport sau pentru purtare lor în viața de zi cu zi, îți vei găsi cu succes perechea potrivită.

În sus
«
»