Coș  (0)

Pantofi de damă Gino Rossi

Filtre active:

  • Producător:  Gino Rossi
Sterge tot

Pantofi de damă Gino Rossi

Ocazie
Nou

Gino Rossi – fuziunea italiano-poloneză a creativității

Gino Rossi oferă colecții cu un design elegant și modern, disponibil pentru toată lumea și a câștigat popularitate datorită cunoașterii excelente a ultimelor tendințe din lumea modei și a unei priviri neconvenționale la clasici. În prezent este una dintre cele mai apreciate mărci poloneze din segmentul producției și vânzării de încălțăminte și accesorii de cea mai înaltă calitate. Compania a fost fondată prin sinergia partenerilor polonezi și italieni care, folosind cunoștințele și experiența lor, au creat încălțăminte din piele pentru bărbați și femei, la un nivel de clasă mondială, care va satisface cerințele celor mai pretențioși clienți.

Încălțăminte italiană Gino Rossi pentru femei – design la modă din inima fierbinte a Italiei

Toate produsele Gino Rossi sunt create cu atenție chiar și la cele mai mici detalii. De aceea, ele arată întotdeauna minunat, potrivindu-se perfect cerințelor celor mai pretențioase femei. Aceste produse sunt clasificate ca fiind de ultimă generație, ceea ce înseamnă că dacă ești în căutare de încălțăminte pentru femei Gino Rossi, vor găsi doar calitate excepțională din inima fierbinte a Italiei. Iar dacă îți dorești pantofi italieni pentru femei Gino Rossi, fie că este vorba despre botine Gino Rossi, mocasini Gino Rossi sau încălțăminte sport Gino Rossi, magazinul online Epantofi.ro îți pune la dispoziție modele în diferite dimensiuni, la prețuri promoționale.

Ghete Gino Rossi – calitate excepțională și design la modă

Ghetele Gino Rossi, cizmele și botinele Gino Rossi sunt combinația perfectă de design sofisticat cu cea mai înaltă calitate a lucrării. Printre ofertele magazinului Epantofi.ro, atât fanele minimalismului, cât și cele ale unui look grundge vor găsi ceva pentru ele. Toate modelele de încălțăminte de damă disponibile în oferta Gino Rossi sunt concepute având în vedere confortul și sunt realizate din materiale de înaltă calitate, în principal din piele naturală, care vor rezista ani de zile. Stilurile atemporale, culorile universale și designul minimalist sunt ceea ce distinge modelele de încălțăminte pentru femei Gino Rossi, renumite nu numai pentru un design bun, ci mai ales, pentru calitate.

Pantofi pentru femei Gino Rossi – întrebări frecvente

Gino Rossi – ce este acest brand?

Compania a fost fondată în 1992 ca urmare a cooperării dintre designerii de încălțăminte polonezi și italieni. Brandul și-a luat numele de la unul dintre cei șase acționari, care se numea Gino Rossi, dorind să urmeze tendințele numelor de brand în limbi străine, care la acea vreme era o promisiune a luxului.

Câți ani de garanție are încălțămintea Gino Rossi?

Gino Rossi este un brand renumit pentru produsele de bună calitate, fiecare pereche de încălțăminte având o garanție de 2 ani de la data cumpărării. În cazul în care se deteriorează, aceștia vor fi reparați sau schimbați pe costurile producătorului.

Încălțămintea Gino Rossi – unde se produce?

Datorită numelui brandului, ai putea crede că încălțămintea pentru femei Gino Rossi este o companie italiană. Dar pantofii Gino Rossi au fost produși în fabrica din Slupsk încă din prima zi de existență a companiei.

În sus
«
»