Coș  (0)

Pantofi Nike pentru băieți

Filtre active:

  • Producător:  NIKE
Sterge tot
Ocazie
Nou

Pantofi Nike – încălțăminte sport de cea mai înaltă calitate

Copilul tău în creștere are nevoie de multă mișcare, de preferință în aer liber. Brandul Nike susține de ani de zile dezvoltarea picioarelor copiilor mici, creând colecții de îmbrăcăminte și pantofi Nike pentru copii. Tinerii din întreaga lume iubesc pantofii Nike pentru calitatea, confortul și stilul la modă, recunoscut, care garantează purtarea pantofilor acestui brand. Când Bill Bowerman și Philip Knight și-au fondat compania în Washington în 1964 sub numele Blue Ribbon Sports, probabil că nu s-au gândit că logo-ul lor va deveni unul dintre cele mai recunoscute din lume. Brandul, la fel ca multe preocupări sportive, și-a mutat producția în țările asiatice mai sărace, introducând în același timp coduri de muncă care urmau să protejeze oamenii care lucrează acolo. Dar, cel mai important, este faptul că atunci când alegi pantofi Nike pentru un copil, știi că ai garanția calității.

Pantofi copii Nike – cele mai bune tehnologii pentru a avea grijă de picioarele copilului tău

Colecțiile de pantofi pentru copii Nike sunt inspirate din moda de stradă, tendințele sportive și din influențele diferitelor culturi. Toate acestea înseamnă că multe produse din colecțiile Nike care apar în fiecare an prezintă motive încântătoare, proaspete, care se regăsesc în tendințele sesizabile pe podiumuri. Culorile suculente - roz, galben și albastru sunt legate cu tălpi pe platforme din ce în ce mai înalte - penele și platformele sunt o tendință extrem de la modă. Fetele vor fi încântate de pantofii Nike Sportswear, iar băieții vor dori să poarte pantofi din colecția de pantofi pentru un băiat Nike SB, destinată tinerilor. Elementele reflectorizante și designul modern sunt, de asemenea, argumente care atrag copiii și adolescenții. Colecția Nike pentru copii oferă, de asemenea, seturi complete pentru sport, de exemplu seturi formate din tricouri și pantaloni și ghete de fotbal, hanorace și pantaloni, precum și diverse tipuri de genți și rucsacuri, în care se pot împacheta lucrurile necesare, de exemplu, pentru antrenament.

Pantofi Nike pentru băieți – pantofi comozi pentru copii activi

Indiferent dacă copilul tău participă la activități sportive sau pur și simplu iubește activitățile în aer liber, plimbările lungi și distracția în companie bună, pantofii Nike pentru băieți sunt un element obligatoriu al garderobei lor! Modelele de pantofi sport Nike pentru băieți vor ține pasul cu nevoile lor, vor asigura confortul deplin al mișcării și, în același timp, vor sprijini dezvoltarea adecvată și le vor permite să se bucure pe deplin de fiecare zi. Colecțiile de pantofi Nike pentru băieți tineri oferă diverse modele de încălțăminte și haine destinate practicării diverselor tipuri de sport. Alergare, baschet, fotbal, skateboarding și alte tipuri de antrenament - acestea sunt cele mai populare sporturi pentru care Nike oferă haine și încălțăminte bine concepute. Tehnologiile moderne și soluțiile inovatoare utilizate la realizarea pantofilor Nike garantează confortul picioarelor și aportul adecvat de oxigen, ceea ce este foarte important în timpul sportului. Pantofii Nike Air vor oferi copilului tău confort și amortizare maximă. Datorită pernei inovatoare cu aer comprimat, picioarele, mușchii și articulațiile tale vor fi protejate! Pantofii Nike pentru tineri băieți asigură dezvoltarea sănătoasă a piciorului si confortul la purtare.

Pantofi Nike pentru băieți – întrebări frecvente

Ce pantofi băieți Nike alegi pentru zi de zi?

Cauți pantofi pentru băieți Nike? Atunci este recomandat să alegi din oferta disponibilă pe epantofi.ro modele de pantofi Nike la modă în stil urban. Căci designul contează și în cazul celor mai bine. Iar alegând orice pereche de pantofi sport băieți Nike, poți combina comoditatea, siguranța și confortul cu un aspect la modă.

Cum să alegi mărimea pantofilor Nike?

Dimensiunea potrivită este printre cei mai importanți factori atunci când se aleg pantofi Nike pentru copii. Și chiar dacă știi mărimea la picior a copilului tău, este bine să verifici întotdeauna tabelul de mărimi de pe pagina produsului ales înainte de a face achiziția.

În sus
«
»