Coș  (0)

Pantofi vagabond pentru bărbați

Filtre active:

  • Producător:  Vagabond
Sterge tot

Pantofi vagabond pentru bărbați

Ocazie
Nou

Brandul Vagabond – pantofi sport și eleganți de la un producător cunoscut

Un bărbat elegant se distinge prin mai multe lucruri, dar una dintre cele mai recunoscute și dezirabile atribute este, pe lângă ceas, perechea de pantofi potriviți pentru ocazie și stil de viață. Bărbații tineri își pot permite un strop de extravaganță în acest domeniu și pot combina în mod liber pantofii sport Vagabond, precum pantofii sport înalți sau adidașii cu o jachetă sport și blugi sau pantaloni din material textil. O completare interesantă a unei astfel de ținute sunt accesoriile nonșalante: genți din piele, eșarfe colorate și șepci. Bărbații vor arăta întotdeauna bine în pantofi Vagabond clasici din piele neagră sau maro închis, în combinație cu blugi și o cămașă asortată. Pantofii Vagabond pentru bărbați completează perfect diverse tipuri de stil. Încălțăminte de iarnă Vagabond, precum cizmele Jodhpur atemporale și mereu la modă, în culori discrete, perfecte pentru ocaziile de zi cu zi și mai formale, precum și mocasini, sunt o completare excelentă pentru pantalonii de in lejer, pantaloni scurți și pantaloni din denim mai subțiri. Pentru fanii mai tineri și mai rebeli ai accesoriilor la modă, compania a pregătit o gamă largă de pantofi sport Vagabond și adidași într-o varietate de culori.

Vagabond – pantofi pentru bărbați care răspund așteptărilor clienților pretențioși

Vagabond a câștigat cu succes și succesiv clienți din ce în ce mai fideli a căror vârstă trece de cincizeci de ani. Producătorul scandinav își creează design-urile având în vedere nevoile și cerințele contemporane ale bărbaților în ceea ce privește încălțămintea. Vagabond este înainte de toate un design neobișnuit, modern, în care, totuși, poți găsi câteva inspirații din trecut. Renumitul și apreciat brand de pantofi Vagabond combină minimalismul, unicitatea și stilul sublim, făcând modelele de pantofi să atragă picioarele diferitelor tipuri de bărbați, chiar și cu gusturi extrem de diferite. Fiecare colecție Vagabond pentru sezonul de primăvară și vară prezintă sandale Vagabond care îmbină sportul și caracterul casual cu eleganța într-un mod neobișnuit. Pantofii bărbați Vagabond se păstrează în culori clasice – majoritatea modelelor sunt disponibile în nuanțe universale de negru, maro, gri si alb. Ceea ce nu înseamnă că nu vei găsi modele care să țină cont de tendințele sezoniere în modă. Când decizi să cumperi pantofi Vagabond, plătești pentru măiestria cizmarului, simțul ridicat al stilului și designului și materialele de înaltă calitate

Găsește-ți brogues, pantofi Chelsea și cizme Vagabond pe Epantofi.ro

Ghete, cizme Chelsea, brogues și pantofi sport Vagabond - oferta mărcii este foarte diversă. Tendințele modei mondiale joacă un rol enorm aici, dar nu sunt cele care îi inspiră cel mai mult pe designerii mărcii. Șeful departamentului de design spune că totul din realitatea înconjurătoare poate fi inspirat pentru a crea încălțăminte - film, arhitectură, muzică sau oameni. Și înainte de a vizualiza fiecare colecție, specialiștii Vagabond vizitează muzeele și expozițiile de artă pentru a obține o perspectivă nouă asupra designului următorilor pantofi bărbați Vagabond. Iar efectul este fantastic!

Pantofi bărbați Vagabond – Întrebări frecvente

Pantofi Vagabond – unde sunt cei mai ieftini?

Pantofii Vagabond sunt o garanție a stilului bun. Designerii urmăresc tendințele, dar dau modelelor lor o formă originală, datorită căreia cu siguranță vei ieși din mulțime în această încălțăminte. Cel mai important lucru este calitatea. În acest caz, nu există nicio îndoială cu privire la preț, deoarece fiecare model este rafinat până la cel mai mic detaliu. În acest fel, se creează pantofi care combină tot ceea ce bărbații își doresc. În magazinul epantofi.ro vei găsi diferite modele de pantofi bărbați Vagabond pe care îi poți cumpăra la prețuri accesibile, datorită reducerilor și promoțiilor disponibile.

Vagabond bărbați – de unde să cumpăr?

Cel mai bine este să cumperi pantofi bărbați Vagabond direct din magazinul producătorului sau de la furnizori de încredere, de exemplu, de pe epantofi.ro. Folosind magazine online necunoscute, nepopulare, ai putea ajunge să cumperi un produs contrafăcut. Nu vei găsi pantofi Vagabond în magazine de cartier sau în bazaruri.

În sus
«
»