Coș  (0)

Perletti

Filtre active:

  • Producător:  Perletti
Sterge tot

Perletti

Ocazie

Perletti – modele colorate și personajele preferate din basme care vor încânta pe fiecare micuț

Brandul Perletti se poate lăuda cu o istorie lungă și, în același timp, introduce în mod constant tehnologii de producție din ce în ce mai moderne. În plus, umbrelele Perletti impresionează nu numai prin calitate, ci si print-un design de nivel înalt. Desigur, combinația acestor câteva avantaje este un amestec perfect. Oferta brandului include o umbrelă pentru fiecare ocazie și pentru toată lumea, dar, atunci când vine vorba despre cei mai mici membrii ai familiei, Perletti oferă atât umbrele pentru copii Perletti, rucsacuri pentru copii Perletti și cizme de ploaie pentru copii Perletti colorate și decorate cu personajele preferate din basme care îi vor încânta pe aceștia și vor transforma ploaia într-un motiv de bucurie.

Cizme de ploaie Perletti – pentru ca cei mici să poată sări în fiecare baltă pe care o întâlnesc

Stil, inovație, originalitate și intuiție: aceasta este ceea ce poți găsi în fiecare produs din colecțiile Perletti pentru copii. Pentru că modelele de umbrele Perletti, cizmele de ploaie pentru copii Perletti sau rucsacurile pentru copii Perletti au fost întotdeauna sinonime cu moda și acum sunt concepute ca un accesoriu care răspândește creativitatea italiană în întreaga lume și pe care fiecare copil, indiferent de vârstă, vrea să le aibă.Colecțiile Perletti rezultă dintr-o muncă meticuloasă în care cercetarea și designul se reunesc în prețiosul centru de stil al companiei, capabil să surprindă tendințe și mode de succes. Rezultatul este o gamă largă de modele care sunt mereu la zi și unice în felul lor, prezentând modele și culori exclusive care satisfac gusturile foarte diverse ale copiilor de pretutindeni. Cizmele de ploaie Perletti super drăguțe îi vor ajuta pe cei mici să nu își mai ude niciodată picioarele. Cizmele au șnur și tijă blocabilă și sunt realizate din cauciuc, fiind complet impermeabile. Cizmele sunt ideale pentru a se juca afară și a sări în bălți, în plus, modelele și imprimeurile sunt mereu pe gustul celor mici, oferindu-le șansa de a-și adapta ținuta în funcție de eroii preferați.

Galoși și umbrele pentru copii Perletti – pregătește-te pentru vremea ploioasă

Accesoriile de ploaie ale brandului Perletti pentru copii sunt un must have pentru tinerele fashioniste cărora le place mereu să se simtă cu un pas înaintea celorlalți, dar și pentru tinerii domni. Un amestec inteligent de transparență și culori neon transformă umbrelele Perletti și cizmele de ploaie Perletti în accesorii de modă. În plus, ornamentul reflectorizant garantează vizibilitate maximă chiar și în zilele cele mai întunecate. Toate produsele pentru copii de la Perletti îndeplinesc standardele înalte de siguranță cerute de legislația europeană strictă, garantând un produs sigur și durabil.Pentru colecția pentru copii, Perletti adoră să se inspire din noile tendințe atunci când vine vorba despre accesoriile de ploaie și timp liber, inspirându-se din desenele animate ale momentului. Peste 30 de personaje sunt disponibile, pentru a se potrivi gusturilor copiilor cărora le place deja să aibă grijă de detalii.

Perletti – întrebări frecvente

Perletti – ce este acest brand?

Specializat în producția și distribuția de umbrele Perletti și accesorii de ploaie atât pentru adulți, cât și pentru copii, precum cizme de ploaie Perletti, dar și rucsacuri pentru copii Perletti, brandul concentrează designul, pasiunea și stilul de viață în fiecare produs. Datorită experienței dobândite printr-o istorie îndelungată de peste 45 de ani, compania este astăzi lider în toată Europa, vânzând peste 5 milioane de umbrele în fiecare an.

Perletti – de unde să cumpăr?

Copilul tău își dorește un rucsac Perletti pentru a merge cu el la grădiniță sau poate galoși Perletti și umbrele pentru copii Perletti? Verifică oferta acestui brand, disponibilă în magazinul online epantofi.ro și lasă-l pe cel mic să își aleagă singur accesoriile preferate.

În sus
«
»