Coș  (0)

Pikolinos

Filtre active:

  • Producător:  Pikolinos
Sterge tot

Pikolinos

Ocazie
Premium

Pikolinos, pantofii spanioli ideali pentru orice picior

Creat în anul 1984 în Spania, Pikolinos pantofi reprezintă o afacere de familie care a știut să se dezvolte de-a lungul anilor, cunoscută actualmente în întreaga lume. Pikolinos este un nume caracterizat de calitate, confort și stil. Marca propune pantofi Pikolinos conforrabili pentru bărbați și femei, din piele de cea mai bună calitate. Principalul atu oferit de pantofi Pikolinos este acela că pielea este tratată în mod natural ceea ce reprezintă o mărturie a angajamentului brandului vis-a-vis de societate și mediu. Un concentrat de tehnologie, un concept 100% natural și fabricație artizanală, iată principalele caracteristici oferite de pantofi Pikolinos. Modele confortabile și la modă deopotrivă, create în spiritul respectului față de mediul înconjurător. Rezultatul profesioniștilor din echipa Pikolinos este unul natural, unic și autentic....acestea sunt de fapt cele trei valori fundamentale pe care brandul le scoate în evidență cu fiecare colecție de pantofi pe care o lansează.

Pikolinos pantofi – pantofi sport și sandale perfecte pentru vacanță

Pikolinos reprezintă un stil de viață, o modalitate de a vedea lumea. Sandale Pikolinos sunt adunate într-o colecție care te va cuceri instant, fără îndoială. Perechile de sandale Pikolinos pentru femei au un aspect unic, deosebit și se pot asorta cu orice stil, pot fi combinate cu orice tip de garderobă. Se por purta fără griji în vacanță, în timpul plimbărilor lungi pe faleză. Gândește-te la propriul tău confort alegând pantofii sport Pikolinos, deosebit de confortabili, pe care îi vei găsi în magazinele de specialitate la un raport calitate/preț excelent.

Sandale Pikolinos – materiale de calitate

Pentru sandalele sale, Pikolinos a făcut din piele materialul său fetiș. Alege doar pielea de cea mai bună calitate, piele naturală, rezistentă care oferă un confort sporit. Pantofii Pikolinos sunt realizați artizanal, cusuți cu mâna. Vei aprecia și tu cu siguranță munca unică a acestui brand. Detaliile sunt cele care fac diferența în cazul pantofilor și sandalelor Pikolinos.

Pantofi Pikolinos – Întrebări frecevente

Pikolinos - ce este această companie?

Pikolinos creează pantofi de calitate, cu personalitate. Este un brand creat în anul 1984 și a reușit să se extindă la nivel internațional până în anul 1989. Pantofii Pikolinos sunt creați astfel încât să fie confortabili, de cea mai bună calitate. O mare parte din pantofii Pikolinos sunt cusuți manual.

Compania Pikolinos - unde produce pantofi?

Pikolinos are în prezent numeroși clienți fideli, beneficiază de un număr de 17 magazine deschise și peste 8000 de puncte de desfacere în întreaga lume. Principalele fabrici se află pe teritoriul Spaniei.

Cum se curăță pantofii Pikolinos?

Dacă sunt murdari, pantofii Pikolinos vor fi curățați întâi de mizerie cu ajutorul unui burete sau unei perii speciale. Apoi pantofii vor fi tratați cu ajutorul unui produs special. Nu se va freca puternic suprafața pantofului deoarece materialul poate fi deteriorat sau își va pierde calitățile și aspectul.

În sus
«
»