Coș  (0)

POC

Filtre active:

  • Producător:  POC
Sterge tot
Ocazie
Nou

POC - accesorii de cea mai bună calitate pentru schiori și bicicliști

Brandul POC este specializat în producția de echipamente necesare pentru sporturile extreme de iarnă, ciclism sau alte discipline gravitaționale. Produsele lor emblematice sunt căștile POC de diferite dimensiuni și ajustări suplimentare disponibile pe epantofi.ro. Datorită gamei largi de culori, poți asorta cu ușurință casca la ținuta ta de schi sau snowboard. În sortimentul magazinului vei găsi și ochelarii POC de renume mondial, echipat cu tehnologii avansate care facilitează schiul și snowboardul. Alege dintre ochelarii POC de protecție îmbunătățiți cu tehnologia anti-ceață, adică un strat care previne aburirea sticlei, anti-scratch care protejează suprafața lentilei împotriva zgârieturilor, echipați cu lentile colorate care vor facilita coborârea chiar și în cel mai puternic soare și filtre UV. Printre produsele brandului, vei găsi și o căciulă POC colorată de iarnă și ochelari POC de soare cu parametri corespunzători care protejează ochii și vederea.

Ochelari, mănuși, pălărie și cască de schi POC - pregătiți-vă pentru sezon

Accesoriile de schi POC sunt accesorii care vor face petrecerea timpului pe pârtii mai plăcută. O gamă largă de căști POC, mănuși POC, ochelari POC sau o căciulă POC pentru acoperirea capului îți va ține de cald în zilele mai reci, iar în rucsacurile brandului vei împacheta tot ce ai nevoie în timpul călătoriilor de iarnă. Căștile POC și ochelarii de schi POC sunt proiectate să funcționeze împreună și să se potrivească perfect pentru a-ți îmbunătăți experiența la schi. Îmbrăcămintea, protecțiile și accesoriile de schi sunt o completare necesară oricărui echipament de schi. Compania de sport POC este unul dintre producătorii ultramoderni și respectați de căști de schi rezistente, ochelari de protecție, veste de protecție și alte accesorii. Compania a fost fondată în 2005 în Suedia și de atunci furnizează soluții pentru sportivi care sunt unice în lume. Linia unică de produse POC este proiectată cu atenție pentru a răspunde așteptărilor celor mai pretențioși clienți. Misiunea acestui brand este de a-ți proteja viața și de a minimiza posibilele consecințe ale călătoriilor pentru toți sportivii. Căștile POC sunt concepute pentru a asigura siguranța tuturor pasionaților de schi.

Cască POC - ține-te pe tine și familia ta în siguranță pe pârtie

Istoria mărcii POC a început în 2005 în Suedia. Încă de la început, compania este specializată în producția de echipamente sportive, mai precis echipamente pentru schiori, bicicliști și persoane care practică sporturi gravitaționale. Motto-ul mărcii este: „să facem tot posibilul pentru a proteja viața și a minimiza consecințele accidentelor care însoțesc sporturile gravitaționale”. În urma acestei afirmații, POC prioritizează protejarea vieții sportivilor și minimizarea efectelor accidentelor în rândul schiorilor, bicicliștilor și altor persoane care practică sporturi cu risc mai mare. Brandul a stârnit încredere larg răspândită în rândul Campionilor olimpici, câștigători ai Campionatelor Mondiale, dar și a persoanelor care practică sport doar recreațional. De peste 15 ani, POC a combinat cu pricepere tehnologiile avansate pentru a preveni efectele accidentelor de la înălțime cu un design modern și neobișnuit care îl deosebește de alte mărci. Brandul creează căști POC, ochelari de protecție POC și accesorii de cea mai bună calitate.

POC - întrebări frecvente

6POC - ce cască de bicicletă să alegi?

Casca de biciclist este cel mai important echipament pentru un ciclist. De aceea, merită să alegi un produs care nu doar se potrivește în ceea ce privește mărimea, ci și din punct de vedere al stilului. Verifică ceea ce oferă magazinul epantofi.ro și alege o cască de bicicletă POC potrivită.

POC – cum se măsoară circumferința capului la cască?

Pentru a măsura circumferința capului, ai nevoie de o bandă de măsurare, cu ajutorul căreia măsori la aproximativ 1-2 cm deasupra sprâncenelor. Aceea este circumferința capului pe care trebuie să o indici atunci când plasezi comanda pentru o cască POC.

În sus
«
»