Coș  (0)

Genți Patrizia Pepe

Filtre active:

  • Producător:  Patrizia Pepe
Sterge tot

Genți Patrizia Pepe

Ocazie
Premium
Nou

Patrizia Pepe - verificați reducerile curente la gențile Patrizia Pepe pe site-ul epantofi.ro

Recunoaștem o geantă Patrizia Pepe după forma strictă și dreaptă care reprezintă profesionalismul de care are nevoie o geantă de mână dedicată femeilor de afaceri. Pe de altă parte, încuietorile mari sunt un simbol al rafinamentului. Chiar și clientele care sunt în căutarea unei genți un pic mai casual vor găsi geanta perfectă în colecția Patrizia Pepe. Explorează gama de genți Patrizia Pepe pe epantofi.ro și nu rata reducerile care te ajută să te bucuri de una sau mai multe genți care poartă semnătura Patrizia Pepe. Verifică și colecția de genți de seară, în linii fine și elegante.

Rucsacuri și genți de la binecunoscutul brand Patrizia Pepe - o gamă largă de modele

Pepe înseamnă piper, iar asta deja dă de gol caracterul puternic al genților Patrizia Pepe. Acestea sunt create cu mare abilitate, sunt clasice și versatile și pot fi purtate în orice situație a vieții de zi cu zi. Un alt avantaj este că că cele mai multe genți și rucsacuri Patrizia Pepe se potrivesc mai multor tipuri de stil. Gențile Patrizia Pepe se remarcă din mulțime datorită detaliilor și formelor rafinate care le conferă acea eleganță aparte. Deși nu imită aspectul tipic al unei serviete, gențile Patrizia Pepe sunt perfect adaptate nevoilor femeii de afaceri. Pe lângă funcționalitate și calitate, acestea prezintă acel detaliu special, acel condiment care face ca ziua să devină mai frumoasă.

Geanta de mână neagră Patrizia Pepe - un accesoriu elegant pentru ocazii speciale

Brandul italian Patrizia Pepe este cunoscut mai ales pentru designul elegant al genților. Vei fi o apariție încântătoare la orice eveniment purtând o geantă de mână neagră Patrizia Pepe. Diferită de gențile de birou, geanta elegantă pentru evenimente oficiale atrage privirile prin silueta sa grațioasă, prin pielea premium și prin aceleași detalii sofisticate specifice brandului. Desigur, libelula adorabilă și alte detalii fermecătoare nu lipsesc nici din design-ul genților de seară.

Genți de mână Patrizia Pepe – întrebări frecvente

Patrizia Pepe – ce ar trebui să știu despre acest brand?

Se poate spune multe despre o geantă Patrizia Pepe, dar nu și că ar fi plictisitoare. De fapt, Pepe înseamnă piper, iar asta indică faptul că Patrizia și-a dorit dintotdeauna să condimenteze puțin modelele clasice de genți de mână. Rețeta succesului genților Patrizia Pepe este dată de culori subtile și detalii atrăgătoare, cum ar fi îndrăgita libelulă, logo-ul caracteristic. Inspirată de artele contemporane, fiecare geantă Patrizia Pepe devine un accesoriu indispensabil pentru stilul zilnic și pentru ocaziile speciale.

Patrizia Pepe – cine este?

Patrizia Pepe, designerul italian al cărui nume real este Patrizia Bambi, a căutat dintotdeauna un nume ilustrativ și cât se poate de expresiv pentru linia sa de genți destinate femeilor puternice și sigure. Încă de la fondarea brandului și până în prezent, Patrizia Pepe continuă să creeze genți de damă din piele premium pentru femeia îndrăgostită de oraș. Caracteristica distinctivă a libelulei, care apare fie sub forma unui pandativ, a unui sistem de închidere, fie sub forma unei aplicații aurii, dovedește aerul degajat pe care dorește să îl emane creatoarea prin fiecare piesă.

Patrizia Pepe – istoria brandului

Când spunem Patrizia Pepe, spunem stil clasic îmblânzit de o notă inedită. Patrizia Pepe a fondat brandul care îi poartă numele în anul 1993, împreună cu soțul său, Claudio Orrea. Ambii conduceau cu succes o companie producătoare de textile și și-au dorit să se extindă, ceea ce au și făcut. Patrizia Pepe încă își are sediul în capitala modei, Florența. Designerul spune că se inspiră din artele moderne și din piesele de artă din întreaga lume pe care le-a colecționat de-a lungul timpului.

În sus
«
»