Coș  (0)

Saci - rucsacuri

Genți încăpătoare și moderne pentru femeile care îndrăgesc confortul

Saci - rucsacuri

De câteva sezoane pe străzile nostre domnește moda boho, inspirată de anii '60. Poșetele tip sac sunt diponibile în diferite culori și modele în magazinul online epantofi.ro, se încadrează perfect în tendințe, permițând alegerea unei poșete de damă care pune în evidență carcaterul independent, ușor contestatar al purtătoarei. Poșetele tip sac se îmbină perfect cu veste, fuste cu modele, cămăși sau tricouri largi și pălării mari, precum și cu bijuterii distinctive – ochelari rotunzi și mărgele din șnur. Invităm la cumpărături toate doamnele care doresc să fie indisciplinate și la modă!

Ocazie
Premium
Nou

Lumea la îndemâna ta! Avantajele genților de tip sac

Pudră, luciu de buze, cartea preferată, puloverul și un mic elefant pentru noroc - la ce poți renunța pentru a te încadra în geanta de mână? Răspunsul este simplu - la nimic! Dacă îți place să ai totul la îndemână și îți este dificil să te desparți de lucruri, investește într-o geantă încăpătoare. Vei împacheta în ea orice-ți dorește sufletul și trupul, renunțând la selecții zilnice, consumatoare de timp. Universale și durabile sunt gențile-sac din piele. Apreciezi estetica mai mult decât comoditatea? Poți combina aceste două valori fără probleme, dacă optezi pentru geantă-sac din piele naturală cu aplicații originale - ținte, lanțuri metalice auriii sau franjuri. Mai ai nevoie de loc? Există o cale! Un loc suplimentar va fi oferit de un model cu un plic detașabil și o carabinieră pentru chei. Păstrează tot ceea ce dorești la îndemână și amintește-ți alegerea (sau lipsa acesteia) este doar a ta!

Geantă sac – Ținute pentru cei care apreciază confortul

Pentru a te deplasa liber în jungla urbană, alege o geantă confortabilă, cu pantaloni cu buzunare laterale și un tricou supradimensionat. Dacă îți este frică de scăderea temperaturii, aruncă pe tine un cardigan ușor, tricotat. Te întrebi ce culori să combini pentru a arăta perfect? Cea mai sigură alegere va fi o geantă-sac pe neagră sau gri, deși unele pot părea prea simple. Iubitoarele de extravaganță vor îndrăgi, cu siguranță, modelele cusute din materiale metalice strălucitoare sau cele împodobite cu blană. Îți place să te exprimi prin ceea ce porți? Alege, deci un sac cu un imprimeu neconvențional sau o inscripție amuzantă. Caută printre modelele disponibile pe epantofi.ro. Și dacă nu te mulțumește achiziția, folosește opțiunea de returnare gratuită de 100 de zile.

genți tip sac
În sus
«
»