Coș  (0)

adidas Performance

Filtre active:

  • Producător:  adidas Performance
  • Tehnologie:  Primeblue
  • Tehnologie:  Primegreen
Sterge tot
Ocazie
Nou

Adidas Performance- un brand iconic pentru orice buget

Marca Adidas a reușit de-a lungul timpului să se impună în domeniul adidașilor pentru activitățile sportive care cer și performanță, punând la dispoziția tuturor, pantofi de excelentă calitate, mai ales cei din gama Performance. Pantofii Adidas Performance ajută piciorul să respire, sunt confortabili și amortizează șocurile din timpul practicării unui sport. Sunt cei mai rezistenți și mai solizi, dar nu numai. În fabricarea lor se folosesc cele mai bune materiale, de cea mai înaltă calitate, care au fost alese minuțios pentru marea lor rezistență. Dar, sunt și lejeri și garantează cele mai bune performanțe. Asta, la un preț pentru orice tip de buget!

Pantofi Adidas Performance- un stil sporty pentru oraș, pentru antrenamente și muncă

Am putea spune despre marca Adidas Performance că este cea care te ajută să ai cel mai frumos look sporty, în oraș, la antrenamente sau la muncă și că este cea care pune tehnologia si designul în serviciul performanței. Indiferent de modelul de Pantofi Adidas Performance ales, ți se garantează un confort și funcționalități superioare, totul completat de grija pentru estetism și pentru detalii. Concentrarea de tehnologii îți aduce un plus de energie pentru antrenamentele tale iar designul modelelor îți permite și să îi porți la muncă sau prin oraș. Designul lor, amplasamentul croielilor și alegerea unor culori elegante îți permit să ai cea mai sporty sau cea mai casual șic ținută, impecabilă de fiecare dată.

Adidas Performance- pantofi și sepci pentru cei tineri și cei mai în vârstă

Șepcile Adidas Performance sunt în așa fel concepute pentru a aduce o protecție optimă indiferent de vremea de afară, de situație, de sportul pracaticat sau de vârstă. Pot să fie purtate atât de cei mici, cât și de cei mari. Astfel că, modelele de șepci Adidas Performance vin pentru orice ținută cu o latură mai sporty și mai modernă, fiind modele variate în nuanțe diverse, pentru a te însoți de minune în toate activitățile din viața de zi cu zi.

Adidas Performance- FAQ

Adidas Performance- despre ce este vorba și ce înseamnă?

Adidas Performance- fă și tu parte din legendă. Toți marii sportivi au purtat o pereche de pantofi Adidas Performance atunci când au realizat cele mai frumoase performanțe și când au reușit să își depășească limitele. Materialele sunt cele mai inovatoare și designul cel mai frumos și mai atrăgător. Este o marcă destinată sportului, mișcării și performanțelor, bineințeles. Modelele de pantofi Adidas Performance răspund deci tuturor exigențelor celor mai mari atleți. Sunt foarte aproape de perfecțiune și reușesc să îmbine de minune un stil cool, cu tehnologia și eleganța.

Adidași Performance- ce mărime să aleg?

Cel mai ușor lucru pe care poți să îl faci să îți măsori piciorul pentru a vedea câți centimetri are. Dar nu măsura piciorul dimineața, deoarece se mai poate umfla din cauza activităților sportive. Cel mai bine ar fi să faci asta seara. Măsoară piciorul de la degetele până la călcâie pentru a vedea apoi în tabelul de mărimi unde te incadrezi.

Cum se curăță pantofii Adidas albi?

Petele sau mizeria de pe adidașii albi Performance se poate șterge cu ajutorul unui burete înmuiat în apă cu detergent. Petele de iarbă pot să fie înlăturate cu bicarbonat de sodiu. Pentru urmele negre mai tenace, se poate amesteca bicarbonat de sodiu cu oțet și tampona pata până când aceasta dispare.

În sus
«
»