Coș  (0)

Remonte

Filtre active:

  • Producător:  Remonte
Sterge tot

Remonte

Ocazie
Nou

Pantofi pentru femei Remonte - găsește o pereche pentru tine în colecția epantofi.ro

Indiferent de sezon, acum găseşti pe epantofi.ro pantofi Remonte şi sandale Remonte perfecte pentru tine. Pentru că îţi oferă un plus de confort şi eleganţă, încălţămintea produse de firma Remonte va avea întotdeauna un loc special în dulapul tău. Pentru a-ţi fi mai uşor să alegi, pe epantofi.ro vei găsi o selecţie atent realizată de pantofi şi cizme Remonte în orice stil. Remonte este o marcă sora cu Rieker, o companie germană fondată în 1874. Încă de la înfiinţare, Rieker şi Remonte au rămas fidele filozofiei de a crea numai produse foarte bune şi a păstra valorile de bază. Disponibili iniţial numai în sudul Germaniei, acum poţi găsi aceşti pantofi şi în magazinul de încălțăminte Remonte epantofi.ro.

Maţi și strălucitori - adidaşi Remonte pentru fiecare femeie

Dacă vrei o pereche de pantofi Remonte Soft, trebuie să iei în considerare selecţia noastră de adidaşi Remonte pentru femei. Secretul constă în design şi în stil, dar şi în interiorul uşor şi în tălpile flexibile cu capacitatea de absorbţie a şocurilor care îţi vor asigura confort pentru întreaga zi. De asemenea, Remonte se mândreşte cu durabilitatea încălţămintei pe care o produce, iar aici intră şi adidaşii lor. Ce ne place la adidaşii Remonte sunt greutatea mică, construcţia unică şi de calitate care asigură potrivirea perfectă şi confortabilă, dar designul special gândit pentru a permite flexibilitatea maximă şi mişcarea naturală a piciorului. De asemenea, adidaşii Remonte asigura mult spaţiu în zona degetelor, iar tehnologia tălpii inteligente absoarbe şocurile şi distribuie presiunea uniform pe toată suprafaţa piciorului, oferind o bandă de rulare mai confortabilă.

Încălțăminte de damă Remonte – pentru stilizări casual și de seară

La Remonte, moda întâlneşte calitatea la o valoarea excelentă, iar clienţii sunt întotdeauna în avantaj. Pantofii de damă Remonte sunt disponibili în multe forme şi mărimi şi sunt realizaţi din piele naturală. Sunt pantofi făcuţi pentru orice ocazie care se vor potrivi atât pentru plimbări prin oraş, cât şi pentru evenimente speciale. Atenţia la detalii şi durabilitatea încălțămintei de damă Remonte sunt un plus şi o recomandare excelentă pentru garderoba ta. Şi, chiar dacă este o companie cu vechime, Remonte nu a rămas deloc în urmă! A îmbrăţişat noi tehnologii printre care Lite’n Soft care oferă o talpă exterioară antiderapantă, confort sporit şi branţ detaşabil care absoarbe şocurile. De asemenea, compania foloseşte Microvelour care asigură un branţ respirabil şi moale care se mulează perfect pe orice picior şi asigură confort de durată. Pentru vremea nefavorabilă, Remonte TEX asigură o membrană hidrofugă şi ţii va menţine picioarele uscate. Indiferent de stil pantofii Remonte sunt comozi şi moderni, arată grozav şi îţi vor îmbunătăţi stilul de viaţă. Realizată de peste 100 de ani numai din materiale de înaltă calitate, încălţămintea Remonte îmbrăţişează tendinţele modei, fără a renunţa la valorile de bază: calitate, flexibilitate sporită, confort şi durabilitate.

Pantofi Remonte - Întrebări frecvente

Compania Remonte - ce este?

Este o companie Germană înfiinţată în 1874 odată cu Rieker care produce încălţăminte de înaltă calitate. Pantofii Remonte se remarcă prin stil şi design, dar şi prin confortul sporit pe care îl asigură pentru întreaga zi.

Pantofi Remonte – de unde să cumpăr?

Acum poţi cumpăra pantofi Remonte de la mai multe magazine online, iar epantofi.ro este unul dintre acestea. Aici vei găsi încălţăminte Remonte autentică şi de calitate la cele mai bune preţuri.

În sus
«
»