Coș  (0)

Ricosta

Filtre active:

  • Producător:  Ricosta
Sterge tot
Ocazie
Nou

Pantofi Ricosta – stil unic și fermecător al pantofilor eleganți pentru copii

Pantofii Ricosta pentru copii sunt o serie de propuneri interesante pentru preșcolari, școlari și adolescenți mai mari. Pantofii Ricosta cu velcro sunt o soluție excelentă pentru copii mici, cu care copilul tău se va simți grozav chiar și atunci când nu ești prin preajmă. Pentru un copil mai mare, modelele Pepino Ricosta cu șiret sunt o alegere excelentă și se potrivesc perfect cu multe articole vestimentare. Fetele așteaptă cu nerăbdare să încalțe balerini cu elemente de fixare, al căror design original, ușor vechi, le permite să iasă în evidență printre colegii lor și să-și arate stilul individual. Sandalele sunt de neegalat în zilele caniculare. Micii fani ai modei le aleg de cele mai multe ori pe cele în culori intense sau decorate cu aplicații drăguțe, de la care nici tu nu îți vei putea lua ochii. La rândul lor, fashionistele adolescente preferă modelele de pantofi Pepino Ricosta clasice, care reflectă abordarea lor serioasă a tendințelor. În garderoba băieților, pe lângă modelele universale cu bretele reglabile care permit o potrivire optimă a pantofilor, sandalele de trekking sunt și ele o senzație. Sunt modele în care copilul tău va merge pe bicicletă, va alerga în pădure și chiar va putea parcurge cu succes potecile de munte stâncoase.

Ricosta este un brand de clasă, nu numai pentru copii. Verifică pantofii pentru bărbați

Brandul Pepino Ricosta se adresează în mod special nevoilor speciale ale copiilor și cerințelor diverse pe care le rezervă viața de zi cu zi variată. De câteva decenii, părinții și copiii s-au convins de design-urile brandului. Pantofii Ricosta pentru băieți și fete sunt însoțitorii perfecți pentru întreaga zi, diferite ocazii și toate anotimpurile. Creatorii de modă acordă o importanță deosebită materialelor de înaltă calitate și prelucrării atente, ceea ce permite o durată lungă de viață și, de asemenea, răspund dorinței copiilor de a se juca și de a descoperi. Pantofii pentru copii Ricosta demonstrează clar că longevitatea și stabilitatea fac parte din concept. Dar, nu trebuie să te gândești că doar copiii se pot bucura de ofertele brandului Pepino By Ricosta, de aceea merită să verifici pantofii Ricosta pentru bărbați disponibili pe epantofi.ro.

Pantofi Pepino Ricosta – de ce merită investiția?

Mamele moderne nu fac compromisuri cu confortul copiilor lor și în același timp doresc ca cei mici să arate grozav. Alegând pantofi pentru copii de la Ricosta, poți fi sigură că te-ai concentrat pe cea mai înaltă calitate. Selecția meticuloasă de materiale și stiluri concepute ținând cont de anatomia piciorului unui copil sunt sinonime cu confortul pentru toate tinerele fashioniste și tinerii domni. Pantofii Pepino by Ricosta pun accent în primul rând pe siguranța copilului, motiv pentru care în pantofii proiectați de marca germană vei găsi tălpi din materiale moderne care respectă standarde stricte de calitate. Baza flexibilă și perfectă a pantofului reduce senzația de oboseală, astfel încât chiar și la sfârșitul unei zile active copilul tău încă are chef de distracție. Tălpile sunt însoțite de fețe moi din piele naturală și țesături respirabile. Multe detalii din pantofii Ricosta pentru copii sunt finisate manual, ceea ce înseamnă că încălțămintea reduce riscul de abraziune și oferă confortul de care are nevoie copilul tău pentru a se putea bucura pe deplin de copilărie și tinerețe. Copiii sunt atrași și de designul original, dar discret. Brandul Pepino Ricosta înlocuiește culorile și designul stereotip cu un clasic atemporal completat de o notă a ultimelor tendințe.

Ricosta – întrebări frecvente

Pantofi Pepino by Ricosta – ce sunt?

Pantofii Pepino by Ricosta sunt echitabili, sustenabili, realizați din materiale naturale, care vor fi pe placul tuturor copiilor. În acești pantofi, copilul tău se va simți confortabil și încrezător, încă de la primii pași.

Ricosta – ce este acest brand și de unde să cumpăr?

De mai bine de 45 de ani, brandul dezvoltă și produce cei mai buni pantofi pentru copii cu multă pasiune. Astăzi, Ricosta cu cel de-al doilea brand Pepino, nu este doar una dintre cele mai de succes, ci și una dintre cele mai populare mărci de pantofi pentru copii - și asta dincolo de granițele Germaniei. Pentru a cumpăra pantofi Ricosta pentru copii, verifică gama largă de oferte disponibile în magazinul epantofi.ro

În sus
«
»