Coș  (0)

Rohde

Filtre active:

  • Producător:  Rohde
Sterge tot
Ocazie
Nou

Rohde - pantofi din piele de cea mai bună calitate

Știai că încălțămintea este primul aspect pe care îl observă oamenii atunci când te întâlnesc? Trebuie să recunoaștem că aspectul atractiv este primul lucru pe care îl remarcăm la o pereche nouă de pantofi, element care ne influențează decizia de cumpărare. Majoritatea persoanelor greșesc atunci când pun mai mult preț pe design-ul pantofilor și subestimează importanța calității. Materialele naturale asigură un mediu igienic picioarelor tale, eliminând excesul de umiditate, mirosurile neplăcute și supraîncălzirea. În plus, materialul calitativ își conservă proprietățile în timp, astfel că tu nu vei fi nevoit să cheltui pe încălțăminte nouă în fiecare sezon. Te vei simți excelent într-o pereche de pantofi din piele naturală, indiferent de cât de cald este afară. Dacă dorești să investești banii inteligent, atunci orientează-te către colecția de pantofi Rohde oferită de Epantofi, care îmbină cu pricepere aspectul practic, estetica impecabilă, versatilitatea și confortul în produse unice.

Pantofi Rohde - moi, respirabili și confortabili

Selecția de pantofi Rohde impresionează prin confortul excepțional care transformă plimbările într-un răsfăț. Dacă ești în căutarea articolelor de încălțăminte ideale pentru vacanțe și zile active, atunci avem soluția divină pentru tine. Pantofii de damă Rohde sunt confecționați din material flexibil, care se adaptează după forma piciorului, făcând astfel mersul să fie cât mai liber. Pielea naturală asigură un aspect elegant, chiar dacă ne referim la o pereche de încălțăminte de vară, casual. Poți purta pantofii Rohde de damă atât la rochii, fuste, cât și la pantaloni scurți, blugi sau orice altceva îți face plăcere să porți în timpul liber. Datorită materialului natural din care sunt fabricate, aceste piese de încălțăminte garantează rezistență anti-uzură, durabilitate și de asemenea își păstrează aspectul nou-nouț chiar și după purtări repetate. În plus, materialul permite curățarea și îngrijirea simple, fără produse speciale. Ce îți poți dori mai mult de la o pereche de pantofi?

Șlapi și platforme Rohde - cei mai sănătoși pantofi pentru picioarele tale vara

Vara este anotimpul în care preferăm să petrecem cât mai mult timp afară, în aer liber, fie la plimbare, fie în mijlocul naturii. Date fiind temperaturile ridicate, pielea noastră este expusă diverselor afecțiuni și tocmai de aceea, trebuie să avem grijă la materialele pe care le purtăm să permită ventilația aerului. Șlapii Rohde sunt concepuți din piele naturală și spumă EVA, formulă care conferă lejeritate la mers și o bună circulație a aerului. Optează pentru o culoare neutră - bej, gri, maro, negru sau alb pe care să o poți asorta la orice stil de outfit pentru zi. Adaugă o pată de culoare unei ținute simple, cu o pereche de șlapi roz, roșii, verzi sau multicolori. Șlapii și-au depășit demult rolul pentru care au fost creați. Dacă în urmă cu câțiva ani, vedeai acest articol cu precădere la plajă sau piscine, află că, șlapii se numără în prezent printre cele mai populare piese de încălțăminte, datorită versatilității caracteristice, care îi recomandă pentru stilizarea diferitelor ținute zilnice. Imprimă o tușă personală vestimentației preferate cu ajutorul pantofilor Rohde, din material durabil, piele de calitate, talpă moale, culori rezistente la factorii de mediu și ieși la plimbare, restaurant, seară de dans sau chiar evenimente.

Rohde - întrebări frecvente

Rohde - ce este această companie?

Compania de încălțăminte Rohde a fost fondată de Erich Rohde în anul 1926, urmând ca până în prezent, aceasta să se extindă în Austria, Germania, Portugalia și Europa de Est.

Cum să alegi dimensiunea pantofilor Rohde?

Selectează produsul care te interesează, consultă tabelul de mărimi aferent fiecărui articol de încălțăminte și fă o comparație cu rezultatul pe care l-ai obținut în urma măsurării piciorului.

În sus
«
»