Coș  (0)

Samsonite

Filtre active:

  • Producător:  Samsonite
Sterge tot
Ocazie
Nou

Rucsacuri și genți pentru laptop Samsonite pentru tineri și bătrâni

Samsonite este unul dintre primele branduri care s-a stabilit pe piața turismului și oferă produse de cea mai înaltă calitate de peste 110 de ani. Numele său provine de la figura biblică a lui Samson, care este identificat cu rezistență și forță incredibilă. Istoria brandului datează din 1910, când emigranții fraților Shwayder din Polonia au introdus pe piața americană primul cufăr de călătorie. Datorită popularității tot mai mari a călătoriilor în străinătate, compania începe să se dezvolte într-un ritm amețitor. Până în anii 1940, Samsonite produce valize Samsonite clasice din lemn. Inovația vine în 1941, când prima valiză dintr-un material asemănător pielii este introdusă pe piață. Forma sa conică în sus devine în curând un clasic al industriei. Descoperirea vine în 1974, când se vinde prima valiză Samsonite pe roți.

Rucsacuri și valize pentru copii de la marca premium Samsonite – ce trebuie să știi?

Atunci când alegi o călătorie cu avionul, merită să verifici ce tip și ce dimensiune a bagajelor este permisă de compania aeriană. Valizele Samsonite sunt cea mai bună alegere pentru o călătorie de câteva zile. Sunt ușoare, încăpătoare și adaptate cerințelor transportatorilor. Dacă poți lua la bord un singur bagaj de mână, mai mic decât o valiză de cabină, alege un rucsac Samsonite confortabil, care să găzduiască toate elementele esențiale pentru o călătorie de weekend. Rucsacul Samsonite are si un compartiment suplimentar unde îți poți împacheta laptopul, dar poți opta, de asemenea, și pentru o geantă pentru laptop Samsonite. Brandul Samsonite oferă și o gamă premium foarte vastă pentru copii, astfel că merită să alegi o valiză Samsonite pentru un copil sau rucsacuri Samsonite pentru copii pentru fiecare excursie sau călătorie mai lungă.

Accesorii Samsonite – o gamă largă de portofele, genți, rucsacuri și valize pe epantofi.ro

Samsonite este un brand cu mulți ani de tradiție, a cărui misiune este de a oferi clienților genți și valize de călătorie de înaltă calitate. Orice geantă Samsonite a fost concepută pentru a fi durabilă, la îndemână, ușoară și elegantă în același timp. Datorită celei mai noi tehnologii și funcțiilor utile, produsele Samsonite sunt alegerea perfectă pentru orice călătorie. În magazinul online epantofi.ro vei găsi portofele Samsonite, rucsacuri Samsonite pentru copii, valize Samsonite dure și din material textil în diverse dimensiuni - de la o geantă laptop Samsonite de cabina, la o geantă Samsonite de voiaj și până la o valiză Samsonite mare pe roti. Aceste produse sunt fabricate din plastic rezistent la zgârieturi de cea mai înaltă calitate, datorită căruia te vor servi mulți ani. Valizele Samsonite sunt echipate cu un lacăt cu combinație care asigură siguranța bagajelor în timpul călătoriei. Gama largă de produse Samsonite include și rucsacuri Samsonite rezistente și genți pentru laptop Samsonite, valize colorate pentru copii, precum și portofele Samsonite din piele.

Accesorii Samsonite – întrebări frecvente

Samsonite – cum se deschide o valiză?

Combinația de blocare implicită din fabrică pentru o valiză Samsonite este 0-0-0, dar o poți schimba cu propriul cod. Încuietorile cu combinație variază în funcție de tipul de valiză, dar de obicei pașii pentru a seta propriul cod sunt foarte similari

Cum se schimbă codul la valiza Samsonite?

.Pentru a seta un cod nou la valiza Samsonite, trebuie să deschizi carcasa glisând sau apăsând butonul TSA. Dacă există un buton mic pe lacătul cu combinație, apăsați-l cu un pix. Dacă nu există un astfel de buton, deplasează butonul de deschidere a valizei Samsonite spre combinație și ține apăsat. Introdu un cod nou și confirmă codul introdus apăsând sau glisând butonul pentru deschiderea valizei (opțiune cu butonul mic apăsat), sau eliberați butonul pe care îl țineți apăsat (opțiunea 2).Noua ta combinație este deja setată.

În sus
«
»