Coș  (0)

Scholl

Filtre active:

  • Producător:  Scholl
Sterge tot

Scholl

Ocazie
Nou

Ghete de lucru Scholl - pentru picioare odihnite

Gama variată de Pantofi Scholl care se comercializează astăzi în întreaga lume îl are ca fondator pe dr. William Mathias Scholl, cel care a dorit și a reușit să înțeleagă structura și biomecanica picioarelor în raport cu corpul. Pornind de la această idee, în 1920 acesta își pornește afacerea specializată pe producerea unor modele de încălțăminte confortabilă, ideală pentru cele mai obosite picioare sau pentru cele care suferă de afecțiuni dureroase ale piciorului. Iar dezvoltarea acestui concept a fost constantă: Scholl creează cele mai confortabile modele de pantofi care oferă senzația unor picioare odihnite chiar și celor care stau încălțați sau lucrează în picioare pentru perioade mari de timp.

Încălțăminte Scholl pentru femei

Femeile se pot bucura de o gamă extrem de variată de Pantofi de dama Scholl pe care îi pot purta atât la ținutele casual, cât și atunci când vor să aibă parte de confort și picioare relaxate când își desfășoară activitatea la locul de muncă. Șlapii Scholl reprezintă cea mai bună alegere pe care o poate face o femeie care trebuie să stea mult timp în picioare sau care are tot timpul senzația de picioare obosite și dureroase, iar o pereche de sandale sau de la flip flop Scholl este perfectă pentru o ținută lejeră de vară, atunci când este asortată la o rochie, la o fustă sau la o pereche de pantaloni scurți confortabili.

Pantofi bărbați Scholl

Și bărbații se pot bucura de confortul pe care îl oferă gama de Încălțăminte bărbătească Scholl concepută special pentru cei care vor să beneficieze de un confort maxim, dar în același timp să fie și la modă prin purtarea unei perechi de pantofi inovatoare. O pereche de sandale Scholl pentru bărbați sau o pereche de șlapi confortabili pot fi purtate cu încredere în acele zile în care nu ai vrea să simți oboseala care se acumulează în picioare după nenumărate ore de activitate. Grija pe care o are această marcă pentru clienții săi se reflectă mai ales în modelele de Pantofi Scholl pentru serviciu, acestea fiind potrivite mai ales pentru cei care trebuie să stea mult în picioare.

Cizme Scholl - Întrebări frecvente

Pot purta pantofi Scholl când am probleme cu picioarele?

Pentru că pantofii Scholl au fost creați de o persoană care a avut în vedere afecțiunile dureroase ale picioarelor care pot apărea mai ales din cauza unui efort prelungit la locul de muncă, aceștia reprezintă cea mai bună alegere pentru cei care au probleme cu picioarele.

Care pantofi Scholl aleg să lucreze?

Pentru picioare odihnite chiar și după numeroase ore de stat în picioare sau mers continuu la locul de muncă, o pereche de șlapi confortabili, de calitate, care au în același timp un aspect estetic inedit reprezintă una dintre cele mai bune opțiuni pe care le ai.

Blinkers sau sandale - care pantofi Scholl sunt mai practici?

Pe lângă aspectul de sănătate pe care l-a avut în vedere producătorul, pantofii Scholl se laudă și cu aspectul extrem de practic pe care îl au. Toate modelele de încălțăminte Scholl sunt extrem de practice, însă sandalele excelează la acest capitol prin faptul că nu trebuie să depui niciun efort pentru a te încălța.

Model clasic simplu sau model - ce pantofi Scholl alegeți?

Chiar dacă aspectul pantofilor Scholl este unul simplu, care se păstrează în limitele clasicului, acesta este atât de bine realizat încât aspectul obținut este unul atemporal și care se potrivește oricărei situații. Simpli sau cu model, pantofii Scholl reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pentru alegerea unei încălțăminte la modă.

În sus
«
»