Coș  (0)

Scotch & Soda

Filtre active:

  • Producător:  Scotch & Soda
Sterge tot

Scotch & Soda

Ocazie
Nou

Scotch & Soda – pantofi pentru sport, mers pe jos și muncă

Fondată în 1985, compania olandeză Scotch & Soda este recunoscută astăzi la nivel internațional pentru numeroasele colecții de încălțăminte de calitate pe care le-a oferit celor care preferă articolele de calitate la prețuri avantajoase. Aceasta ține la detaliile elaborate și oferă purtătorilor de pretutindeni modele sofisticate de pantofi pentru diverse ocazii, care se potrivesc la ținute diverse. Poți alege cu încredere o pereche de sneakers Scotch & Soda pentru plimbările îndelungate pe jos, o pereche de teniși Scotch & Soda pentru activitățile sportive sau o pereche de espadrile sau pantofi lords pe care să îi potrivești la ținutele de muncă.

Mocasinii Scotch & Soda – libertate în mersul pe jos în formă de piele

Relaxare, libertate în mișcare și minimum de efort posibil, acestea sunt conceptele care caracterizează articolele de încălțăminte Scotch & Soda. Pantofii Scotch & Soda sunt iubiți în toată lumea pentru designul unic care combină stilul contemporan rafinat cu stilul vintage, de epocă. Modelele de pantofi Scotch & Soda sunt destinate celor care iubesc frumusețea, unicitatea și care își doresc în același timp să se simtă confortabil și liber în mișcare. Articolele de încălțăminte Scotch & Soda sunt realizate din piele naturală, materiale de înaltă calitate, moale, ceea ce face ca purtătorii să beneficieze de un confort sporit în mișcare.

Sneakers Scotch & Soda – alege-ți modelul preferat

O pereche de sneakers Scotch & Soda poate completa perfect orice ținută casual în care vrei să te simți bine. Pentru a alege perechea de sneakers potrivită nu trebuie decât să te lași purtat de val și să alegi modelul care îți place cel mai mult, deoarece calitatea acestora este garantată. O ținută casual de excepție poate fi completată astfel de o pereche de sneakers sau chiar de o pereche de espadrile Scotch & Soda ori de o pereche de mocasini Scotch & Soda realizați din piele fină, cu detalii atractive. Modelele de sneakers, de espadrile sau de mocasini Scotch & Soda vin în culori și stiluri diverse, astfel încât oricine să își poată găsi perechea potrivită.

Întrebări frecvente

Pantofii Scotch & Soda – pe care să îi alegi?

Alege-ți pantofii Scotch & Soda potriviți în funcție de ținuta la care vrei să îi asortezi sau de ocazia cu care vrei să îi porți. Pentru purtări zilnice poți alege o pereche de sneakers, pentru ținutele lejere de oraș poți alege o pereche de sandale Scotch & Soda, în timp ce pentru ținutele de plajă lejere poți alege o pereche de flip-flops Scotch & Soda, așa cum pentru drumețiile în natură poți alege o pereche de trappers sau o pereche de botine.

Mocasinii Scotch & Soda – se potrivesc cu ținutele office?

Mocasinii Scotch & Soda nu sunt numai extrem de confortabili, ci au și un design deosebit, elegant, ceea ce îi face potriviți chiar și pentru cele mai elegante ținute office. O pereche de mocasini lords poate completa cu succes o ținută de birou formată dintr-un costum elegant sau de o rochie și o cămașă în culori neutre sau cu detalii vesele.

Cum să îngrijești pantofii sneakers Scotch & Soda?

Îngrijirea pantofilor sneakers Scotch & Soda nu este una specială, însă este recomandată curățarea acestora cu atenție de praful și noroiul acumulate înainte de spălarea cu apă. Este recomandată o spălare ușoară, cu materiale de curățare delicate, care să nu atace materialele naturale din care sunt realizați acești pantofi.

În sus
«
»