Coș  (0)

Secrid

Filtre active:

  • Producător:  Secrid
Sterge tot
Ocazie
Nou

Secrid - accesorii minimaliste direct din Olanda

„Timp de secole, numerarul a servit ca metodă principală de plată. Apariția cardurilor de înaltă tehnologie a provocat o înlocuire rapidă a acestor mijloace tradiționale. Această nouă eră a tehnologiei necesită un nou tip de portofel. Unul care să vă protejeze cardurile și banii, dar și intimitatea ta.” - SecridÎn 2009, în Ţările de Jos, Secrid a creat un produs nou şi revoluţionar, dând viaţa meşteşugurilor vechi. Firma a venit cu un nou tip de portofel, unul patentat cu sisteme de clic, protejează de citirea nedorită a comunicațiilor fără fir, în timp ce rămâne elegant și subțire. Cardul protectorul din aluminiu, care este inima fiecărui portofel Secrid, este și cel mai minimalist portofel al lor. Cu un sistem de alunecare patentat, care poate ține până la 6 carduri, totul este disponibil cu o singură mișcare de alunecare. În plus, miezul unui portofel Secrid împiedică cărțile să se îndoaie și să se rupă.

Portofel de damă Secrid - imprimeuri unice din capodoperele pictorului

Acum te poţi bucura de frumseţea picturii olandeze a Epocii de Aur în propriul buzunar. Secrid prezintă Colecția de Artă, cu capodopere de la Rijksmuseum și Mauritshuis. Cu aceste portofele, mai multe capodopere sunt literalmente la îndemână: Fata cu cercel de perle, Natură moartă cu flori, Ceasul de noapte. Creații atemporale înfățișate pe piele de înaltă calitate, care reproduc cu fidelitate chiar și cele mai mici detalii ale tabloului. Dacă eşti în căutarea unui dar inspirat, poţi lua în considerare un portofel de femei Secrid sau un Secrid Twinwallet cu imprimeuri unice din capodopere renumite. Astfel, te vei bucura de calitate până la ultimul detaliu iar informațiile de fundal despre opera de artă originală sunt gravate pe interiorul portofelului. Portofelele sunt realizate din piele de vițel italiană, iar lucrările de artă au fost imprimate pe piele cu detalii rafinate şi afişează chiar cele mai mici detalii, cum ar fi crăpăturile din vopsea. Cumpărând portofele din Colecția de Artă susții direct muzeele care adăpostesc picturile.

Portofel bărbătesc Secrid - la îndemână în varianta mini

Cu toate că este mic în dimensiune, un portofel bărbați Secrid în varianta mini oferă o capacitate mare de stocare. Exteriorul conține sloturi pentru bancnote, chitanțe și carduri, în timp ce card protectorul din aluminiu îţi permite să scoţi cardurile cu o singură mișcare și le protejează de îndoire, rupere și comunicații fără fir nedorite.Este o interpretare modernă a clasicului portofel, iar profilul său subțire se potrivește perfect în fiecare buzunar. Pielea decupată generos poate păstra cel puțin șase cărți suplimentare, bancnote și cărți de vizită. Datorită designului şi a aspectului luxos, conferă un plus de rafinament şi stil oricărei ţinute, iar pielea din care este realizat este rezistentă la pătare și zgârieturi.

Secrid - întrebări frecvente:

Bandă Secrid pentru bani pliați – ce este?

Cel mai bun mod de a-ţi păstra banii în siguranţă şi organizaţi este o bandă Secrid pentru plierea banilor. Este uşor de utilizat şi păstrează cu adevărat bancnotele ordonate, fiind grozavă pentru a evita îndoirea bancnotelor.

Secrid – ce este tehnologia RFID?

Portofelele Secrid sunt fabricate în Olanda, cu mare grijă pentru produs, oameni și planeta noastră. Mecanismul patentat îţi permite să glisezi cărțile de credit cu o singură mișcare. Carcasa din aluminiu protejează împotriva îndoirii, ruperii și comunicațiilor fără fir nedorite (securitate RFID).

În sus
«
»