Coș  (0)

Solo Femme

Filtre active:

  • Producător:  Solo Femme
Sterge tot
Ocazie
Nou

Încălțăminte Solo Femme - eleganță italiană în marca poloneză

Cu tocuri, platformă sau talpă plată, atunci când alegi un model de încălțăminte Solo Femme optezi pentru eleganța tipic italienească pe care ți-o poate oferi această marcă poloneză de pantofi. Pielea naturală de cea mai bună calitate și designul elegant inspirat din rafinamentul italienesc sunt cele două caracteristici esențiale ale pantofilor Solo Femme. Toate modelele de încălțăminte Solo Femme au ceva aparte, luxul și rafinamentul unei încălțări de bună calitate remarcându-se de la prima vedere. Pantofii din colecțiile Solo Femme se potrivesc în orice ocazie. Vei găsi în oferta mărcii atât pantofi cu toc înalt pentru ținute speciale de ocazie, dar și modele care se potrivesc stilului casual și care pot fi asortate la ținutele de birou sau cele de zi cu zi.

Încălțăminte Solo Femme pentru femei - sport și elegant

Solo Femme propune și modele de încălțăminte sport care îmbină confortul și eleganța, făcând ca încălțările să devină piesa centrală a unei ținute. Pantofii Oxford, balerinii deosebiți și sneakersii moderni Solo Femme cuceresc inimile iubitoarelor de modă de peste tot. Dincolo de confort, încălțările sunt realizate din piele naturală cu o deosebită atenție la detalii.

Încălțăminte din piele Solo Femme - împletitură la modă

Încălțămintea din piele Solo Femme este departe de a fi banală sau plictisitoare. Îmbinând cele mai noi tendințe cu dorința de a rămâne în linii clasice, o parte dintre modelele de pantofi Solo Femme se remarcă datorită împletiturilor la modă care desăvârșesc designul. Împletiturile sunt fine și unicat, contribuind la estetica modelului, fără să afecteze confortul pe care acesta îl oferă.

Încălțăminte Solo Femme - Întrebări frecvente

Cum să-mi subțiuiesc picioarele cu pantofii Solo Femme?

Pentru un picior fin și alungit secretul constă în lungimea tocului și designul întreg al pantofului. Optează pentru o pereche de pantofi cu toc subțire, înalt și vârf ascuțit. Aceste detalii au rolul de a face piciorul să pară lung și delicat.

Sandale înalte sau kitten heals - care pantofi de damă Solo Femme sunt o opțiune mai bună pentru o întâlnire?

Poartă de fiecare dată acele încălțări în care te simți confortabil, pentru că doar așa vei avea cea mai bună stare de spirit și un zâmbet larg pe față. Regula este valabilă și la o întâlnire, atunci când porți o pereche de pantofi în care nu te simți bine, acest lucru devine vizibil. Așadar, între o pereche de sandale înalte și niște pantofi cu toc kitten, alege ce ți se potrivește. Cel mai important este să pășești încrezătoare și sigură pe tine.

Are Solo Femme și un finisaj de piele în interiorul pantofului?

Pantofii Solo Femme se remarcă prin calitatea materialelor din care sunt realizați. Modelele de pantofi Solo femme au și un finisaj de piele în interior, pentru un plus de confort și pentru a menține sănătatea picioarelor.

Cum să ai grijă de încălțăminte din piele Solo Femme?

Încălțămintea de piele Solo Femme are nevoie să fie îngrijită după fiecare purtare. Nu pune niciodată în dulap perechea de pantofi pe care ai purtat-o, înainte să o ștergi cu o lavetă uscată. Pentru întreținerea încălțămintei de piele Solo Femme, urmează cu atenție instrucțiunile pe care le primești odată cu achiziția produsului. De regulă, pantofii de piele se îngrijesc și tratează cu produse speciale. Poartă-i cu grijă, nu conduce mașină încălțată cu pantofii cu toc și ferește-i de zgârieturi, pentru că astfel le prelungești durata de purtare.

În sus
«
»