Coș  (0)

Crampoane teren artificial

Ocazie
Nou

Crampoane pentru copii - ce sunt și prin ce se deosebesc pantofii cu crampoane de pantofii de fotbal de sală?

Dacă ai un copil pasionat de fotbal, atunci trebuie să știi că în echipamentul necesar acestui sport, printre cele mai importante elemente este încălțămintea cu crampoane pentru copii, ce este concepută pentru a asigura siguranța și confortul jocului. Acești pantofi de fotbal pentru copii sunt disponibili în diferite modele, în funcție de locul unde copilul joacă fotbal. Astfel, în oferta epantofi.ro sunt disponibili pantofi de fotbal pentru gazon natural sau artificial. Te întrebi care este deosebirea dintre aceștia? Crampoanele pentru copii destinate jocului pe iarbă naturală oferă o bună aderență, agilitate, dinamică și confort general al jocului. Modelele de pantofi de fotbal pentru terenul artificial, care are o structură foarte dură, se caracterizează printr-un număr foarte mare de crampoane mici distribuite pe toată talpa, oferind aderență și manevrabilitate optime.

Investește în crampoane pentru copii de marcă și fă-ți copilul fericit

Alegerea unor pantofi de fotbal trebuie luată în considerare cu atenție, în special că aceștia sunt cel mai important echipament pentru antrenamentele de fotbal. Iar confortul jocului este incomparabil mai mare dacă vei alege cele mai bune crampoane pentru copii, în funcție de terenul pe care va juca. Pantofii de fotbal perfecți trebuie adaptați piciorului fiecărui copil și trebuie să se țină cont și de poziția ocupată în echipă. Poziția defensivă necesită încălțăminte care pătrunde mai mult în pământ, ceea ce oferă mai multă stabilitate și posibilitate de a apăra, iar un jucător ofensiv trebuie să acorde atenție manevrabilității și accelerației mai mari. De aceea, merită să investești în pantofi gazon pentru copii de bună calitate, chiar dacă ți se poate părea că pot fi o investiție mare. Căci, doar așa copilul tău va putea câștiga meci după meci și va fi cu adevărat fericit.

Pantofi de fotbal Turf pentru fete și băieți în oferta Epantofi.ro

Copilul tău iubește fotbalul și se antrenează în mod activ? Sau doar este un mare fan al acestui sport? Alege pentru ea sau el o pereche de pantofi de fotbal Turfs și vei vedea că va arăta ca un star de fotbal profesionist. Aceste modele de pantofi fotbal îi vor permite să introducă cu ușurință piciorul în pantof, datorită formei acestora. Materialul din care sunt realizați este puternic și durabil și foarte rezistent la deteriorare. Aceste modele de pantofi de fotbal Turfs sunt perfecți pentru a juca pe gazon natural sau artificial – copilul tău nu va trebui să se limiteze. Designul interesant și culorile vii vor reînvia ținutele unui tânăr jucător și îi va oferi mai multă originalitate. Nu ezita și lasă visele sportive ale copilului tău să devină realitate. Iar acești pantofi gazon pentru copii nu vor da greș în nici o situație – vor permite libertate deplină și confort în timpul activității.

Turfs - Întrebări frecvente

Puteți juca cu pantofi cu crampoane în interior?

Dacă va juca în interior, cea mai potrivită pereche de pantofi de fotbal pentru copii este una cu talpă plată, de cauciuc. Aceștia ar trebui să aibă o aderență bună, un branț de înaltă calitate și o spumă exterioară de amortizare. Deoarece podeaua din interior este dură, iar mușchii și articulațiile trebuie protejate, de aceea pantofii cu crampoane pentru copii nu se recomandă.

Ce pantofi cu crampoane să se cumpere pentru copiii?

Atunci când se verifică oferta de crampoane pentru copii, în vederea achiziției uneia, trebuie să se țină cont întotdeauna de suprafața pe care cel mic va juca. De asemenea, este important să se aleagă dimensiunea corectă, de aceea trebuie verificat tabelul de mărimi disponibil pe pagina fiecărui produs.

În sus
«
»