Coș  (0)

Încălțăminte sport Converse

Filtre active:

  • Producător:  Converse
Sterge tot

Încălțăminte sport Converse

Converse este o companie americană producătoare de pantofi. A luat ființă în 1908 în Malden, Massachusetts. Au devenit cunoscuți în lumea întreagă datorită pantofilor și ghetelor de tip "bascket", foarte confortabili și rezistenți. De-a lungul timpului au scos numeroase colecții ediție specială inspirate din lumea muzicii, a filmului sau a sportului. In istoria modei, nu putem afirma ca exista cu adevarat multe branduri eterne, fie ele de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii. Moda, prin propria-i definitie, isi trage seva creativitatii atat din radacinile trecutului cat si din prezent. Insa exista si anumite exceptii de la aceasta regula, iar una dintre acestea este colectia de incaltaminte, bascheti, tenisi si pantofi sport Converse Chuck Taylor All Star. Conversii ne calauzesc pasii de aproape un secol, iar (cu cateva exceptii de colectii limitate) nu s-au schimbat mult in ultimii 50 de ani fiind la fel de populari.

de ce cumperi converse de la epantofi

Totul a început în SUA , deja în 1908, când MARQUIS Converse Converse MORI cu numele de brand, care a fost inițial sarcina de a produce încălțăminte pentru oamenii obișnuiți. Abia în 1917 a venit cu ideea de pantofi sport All Star , împreună cu celebrul jucător de baschet Chuck Taylor. Producția de încălțăminte sport a intrat în Overdrive la acel moment a devenit foarte popular pantoful sport. Adidasi Converse au devenit un simbol al "rebelilor", un semn distinctiv al hipiotilor ('60). Astăzi puteți alege dintr-o multitudine de stiluri, inaltimi, materiale, culori și motive. Depinde de tine dacă să alegeți un model clasic sau modele extravagante. Converse, desigur, datorită boom-ul s-a dezvoltat considerabil, acum, se pot cumpăra, haine sau accesorii , are totul , dar încă pastreaza modelul magic care a pus bazele brand-ului.

Ocazie
Nou

Converse pentru copii - o legendă pe picioare mici

Pantofii ce poartă logo-ul Converse sunt deja iconici, cunoscuţi deopotrivă de bărbaţi, femei, adolescenți şi copii. Articole de încălţăminte ce poartă amprenta celebrului brand fie că vorbim de tenişi Converse pentru copii, adidaşi Converse pentru copii, pantofi de stradă pentru tineri sau sneakersi şi tenişi pentru femei şi bărbați sunt emblematici şi sunt îndrăgiţi de cei ce apreciază confortul ridicat şi ţinutele în stil stradal autentice. Construcția minimalistă, bogăția cromatică şi rezistența ridicată a acestor pantofi sunt câteva dintre detaliile care le-au crescut popularitate. Pantofii Converse pentru copii sunt populari şi au reușit să depăşească barierele formale, purtarea lor fiind permisă la ținute de școală, semi-formale, nu doar la outfiturile de stradă şi de joacă. Cu peste 100 de ani de experiență, investiții ample în cercetare şi dezvoltare, compania a reușit să creeze încălţăminte excepțională, de înaltă calitate care să se plieze perfect unui stil de viaţă dinamic.

Converse pentru copii - Visul american al unui adolescent

Încălţămintea Converse este populară în rândul adolescenţilor şi a copiilor care doresc să se exprime, să se bucure de ținute comode, lejere de efect. Fie că sunt selectați pantofi Converse albi, tenişi Converse negrii ori pantofi în culori dinamice, efectul wow este întotdeauna același. O pereche de Converse reprezintă soluţia pentru ţinutele de școală create cu blugi şi pantaloni scurţi, cu fuste şi tricouri simple sau cu rochii scurte şi veste imprimate. O pereche de adidaşi Converse nu reprezintă doar o soluţie de confort şi stil ci mai degrabă o formă de manifestare, permiţând celor mici să se manifeste. Culoare, dinamism, vibe, confort, rezistență, durabilitate, acestea sunt caracteristicile oricărei perechi de tenişi Converse.

Converse albi pentru copii - un clasic în sine

Pantofii albi sunt articole elegante ce creionează ţinutele stilate. O pereche de tenişi Converse pentru copii albi sunt mai mult decât articole de încălţăminte clasice, sunt alegerea numărul unu a celor ce îşi doresc ținute cu personalitate casual a celor ce vor să ofere accente dinamice ţinutelor formale dar și soluţii cu stil pentru combinațiile all white sau ceremoniale urbane. Adidaşii albi Converse pentru copii pot fi vedete pentru combinaţiile de şcoală cu pantaloni din stofă, cămăşi albe şi sacouri bleumarin, piesele cheie pentru outfiturile cu pantaloni albi şi tricouri albe sau soluţiile ce asigură confort ridicat outfiturilor casual urbane cu blugi şi cămăşi cadrilate. Sunt iconici, confortabili, clasici, sunt piese geniale cărora merită să li se acorde toată atenţia.

Converse pentru copii - Întrebări frecvente

Converse - ce dimensiune?

Selectarea dimensiuni perfecte poate fi o adevărată provocare, în special când vorbim de copii mofturoşi. Producătorul propune un grafic de dimensiuni care te poate ghida în această sarcină dificilă. Dacă îţi doreşti să ai certitudinea că faci alegerea perfectă poţi apela şi la modalitatea de măsurare a piciorului şi compararea dimensiunii cu cele existente în graficul propus de producător.

Cum să leagă Converse?

Magazinul online epantofi.ro propune o varietate mare de pantofi Converse, modele potrivite pentru copii dinamici şi adolescenţii ce doresc să creeze ţinute moderne autentice. Fie că vorbim de tenişi Converse sau adidaşi pentru copii Converse, la prima vedere toţi pot pune aceiași problema legarea şireturilor. Trebuie precizat că aceste articole de încălţăminte pot fi purtate fără a avea şireturile legate, pur şi simplu se introduc capetele în interior. Dacă totuşi îţi doreşti ca pantofii să fie legaţi poţi merge pe varianta tradiţională de legare.

Converse - cum să distingi falsurile

Popularitatea ridicată a brandului a dus la apariţia fake-urilor. În magazinul online epantofi.ro poţi achiziţiona piese 100% originale. Aspectul impecabil, sigla vizibilă, impecabil aplicată, ambalajul cu logo-urile specifice sunt alte detalii care îţi poate da de gândit. Încălţămintea Converse pentru copii este întotdeauna impecabilă.

În sus
«
»