Coș  (0)

Swiss Alpine Military

Filtre active:

  • Producător:  Swiss Alpine Military
Sterge tot
Ocazie

Swiss Alpine Military – precizie elvețiană

Swiss Alpine Military este o linie de ceasuri atât sportivă, cât și elegantă, ceasuri care sunt produse de compania Grovana de peste 20 de ani. Se poate spune clar că marca a câștigat o popularitate imensă în ultimii ani și ceasurile Swiss Alpine Military au devenit un bestseller în multe țări. Toate acestea se datorează preciziei și fiabilității oferite, ceea ce a făcut ca brandul să găsească un public larg. Ceasurile funcționează pe baza unui cuarț elvețian sau a unei mișcări automate - în funcție de model. Inscripția de pe cadran sau de pe spatele carcasei, adică partea de jos a carcasei, „Swiss Made”, este o informație obligatorie despre originea ceasului și este un sens al garanției și calității produsului. Procesul de realizare a acestui tip de ceasuri este atent controlat în fiecare etapă a producției. Ceasurile Swiss Alpine Military se caracterizează prin calitatea înaltă a materialelor utilizate și estetica manoperei.

Ceas Swiss Alpine Military – un aspect sportiv combinat cu un clasic elegant

În funcție de colecție din care face parte un ceas Swiss Alpine Military, există modele cu brățări de oțel, în nuanțe de la argintiu clasic, la auriu la modă, până la popularul aur roz. De asemenea, brandul oferă ceasuri clasice pe o curea de piele confortabilă în multe culori disponibile. Pentru fanii unui stil ceva mai sportiv, sunt propuse modele de ceasuri pentru bărbați Swiss Alpine Military cu o curea practică din plastic, extrem de ușor de întreținut.Swiss Alpine Military sunt perfecte pentru bărbații activi - sunt funcționale și impermeabile, iar designul lor elegant arată grozav nu numai cu îmbrăcăminte sport, ci și în combinație cu un costum elegant. Funcționează bine în viața de zi cu zi, cu multă muncă și multe lucruri de făcut, precum și în timpul antrenamentului la sală sau în aer liber.

Ceasuri de bărbați Swiss Alpine Military – garanție impermeabilă ani de zile

Ceasurile Swiss Alpine Military pot fi achiziționate de la câteva sute de lei, astfel încât acest brand păstrează cel mai bun raport calitate-preț. Înainte de a cumpăra, merită să analizezi ce oferte există în magazinul epantofi.ro. Magazinul nostru oferă numeroase modele de ceasuri bărbați Swiss Alpine Military. Fiecare ceas vine cu un ambalaj elegant si toate documentele atașate de producător. O trăsătură caracteristică a mărcii Swiss Alpine Military este că, în ciuda faptului că ceasul este echipat cu funcții suplimentare, cadranul rămâne lizibil. Poți găsi adesea un logo îndrăzneț și un nume de marcă pe cadran. O altă proprietate oferită de unele modele este rezistența la apă. Un ceas pentru bărbați Swiss Alpine Military care îți permite să înoți este marcat cu 100M. Modelele cu o clasă inferioară de rezistență la apă sunt rezistente doar la ploaie și la stropire ușoare, de exemplu atunci când te speli pe mâini. Multe ceasuri Swiss Alpine Military au cifre arabe clasice pe cadran pentru a marca orele. Uneori sunt acoperite cu vopsea fosforescentă, care se aprinde la ceva timp după expunere, facilitând citirea orei după întuneric. Ceasurile Swiss Alpine Military sunt un simbol al preciziei și al celei mai înalte calități. Atenția la cel mai mic detaliu a producătorilor lor este o garanție că te servi mulți ani fără a-și pierde lizibilitatea și funcționarea în toate condițiile.

Swiss Alpine Military – întrebări frecvente

Swiss Alpine Military – ce este această companie?

Ceasurile pentru bărbați Swiss Alpine Military sunt ceasuri fabricate de compania Grovana, iar originile sale datează din 1924. Acest brand este apreciat în lume de mulți ani și cunoscut pentru producția de ceasuri cu parametri excepționali, de înaltă calitate și design original. Procesul de creare a acestora este supus unui control detaliat în fiecare etapă de implementare.

Ceasuri Swiss Alpine Military – cât este garanția?

Un ceas Swiss Alpine Military are o garanție de 5 ani împotriva defectelor de fabricație, începând cu ziua în care a fost achiziționat. Dar, specificația ”Swiss Made” este o dovadă a preciziei elvețiene și a faptului că acest ceas va funcționa impecabil ani întregi.

În sus
«
»