Coș  (0)

The Flexx

Filtre active:

  • Producător:  The Flexx
Sterge tot
Ocazie
Nou

Cu pantofii The Flexx vei avea lumea la picioare

Doamnelor și domnișoarelor, adoptând pantofii The Flexx, picioarele voastre vă vor mulțumi. Da, pantofii The Flexx rimează cu calitate și cu estetică deoptrivă. În viața de zi cu zi, la serviciu sau în oraș, vei putea asorta fără probleme pantofi Flexx. Dacă intenționezi să mergi în vacanță alege Flexx sandale. Confortul oferit te va surprinde kilometru după kilometru. The Flexx este o marcă care nu dezamăgește pe nimeni… Brandul The Flexx a fosrt creat în anul 1975 și se adresează exclusiv doamnelor și domnișoarelor. Pantofii creați de Flexx îmbină două aspecte esențiale, fețele cusute ale pantofilor nu sunt întoarse spre interior ci spre exterior. Cu alte cuvinte, nu piciorul se adaptează pantofului ci pantoful se adaptează piciorului.

Pantofi Flexxy – confortabili, concepuți din materiale de calitate

Numele este scurt, ușor de reținut, recunoscut în întrega lume. Exprimă perfect promisiunea pantofilor: flexibili, supli și plăcuți la purtare. Toate modelele de pantofi Flexx sunt desenați și creați de o echipă de profesioniști calificați. Creativitatea, selectarea tipului de piele folosit, materiale strict italiene, cercetarea, dezvoltarea si prototipul – toate acestea sunt realizate in Atlierul The Flexx situat in Pistoia, Toscana. De-a lungul vremii, colecția s-a îmbogățit, cu elemente fashion, detalii de stil și personalitate, determinând un produs în tendințe unic, confortabil, gândit pentru femeia modernă.

Balerinii și sandalele The Flexx, perfecți pentru stilizările de vară

Vrei să mergi lejer și să fii relaxată și elegantă în același timp vara? Balerinii și sandalele The Flexx face ca aceasta dorinta sa devina realitate. Sunt extrem de versatili, au un design simplu insa actual și se pot adapta oricărei ocazii fără probleme. Pentru o ținută la birou alege o pereche de balerini The Flexx în linii clasice. Dacă vrei o ținută casual optează pentru o pereche de balerini perforați pe care îi poți asorta cu o rochie, o fustă sau o pereche de pantaloni scurți. Balerinii și sandalele Flexx sunt perfecți pentru zilele călduroase de vară.

Pantofii The Flexx – Întrebări Frecvente

Flexx - Ce este această companie?

The Flexx este un brand de pantofi pentru femei. Pantofii propuși de brand reprezintă un amalgam perfect între confort și frumusețe. Este o marcă italiană care reprezintă idealul în materie de pantofi pentru femei moderne. Reprezintă fuziunea modei și confortului. Colecția The Flexx este compusă dintr-o multitudine de stiluri de pantofi, ultra flexibili și confortabili. Toți pantofii sunt realizați în inima Toscanei de o echipă de profesioniști care folosesc tehnici high tech în realizarea lor.

Cum putem curăța pantofii The Flexx?

Pantofii concepuți de Flexx sunt din piele, cel mai vechi material din istoria modei. Aplică un strat de cremă pentru a spori rezistența în timp. Pantofii The Flexx se pot curăța ușor cu ajutorul unei lavete moi, umede. Se poate achiziționa o perie moale din cauciuc care curăță perfect și previne colectarea prafului și impurităților.

Flexx- pantofi pentru toată lumea?

Pantofii Flexx sunt destinați femeilor. Femeilor active, exigente, moderne, care nu sunt dispuse să facă concesii când vine vorba de confort și calitate. Pantofii The Flexx sunt special concepuți pentru femeile active. Panofii The Flexx sunt pantofi în care poți avea încredere, te poți baza pe rezistența lor și, mai ales, pe reputația mărcii.

În sus
«
»