Coș  (0)

Tommy Jeans

Filtre active:

  • Producător:  Tommy Jeans
Sterge tot
Ocazie
Premium
Nou

Tommy Jeans - istoria brandului

Cunoscut sub denumirea Tommy Jeans, brandul de renume internațional este cunoscut pentru articolele vestimentare deosebite realizate dintr-un material îndrăgit de toate vârstele și categoriile de oamenii – denimul. Stilul clasic american cool a avut întotdeauna în centru denimul, iar colecțiile de piese vestimentare marca Tommy Jeans și Pantofi Tommy jeans sunt astăzi în atenția consumatorilor de pretutindeni cu modele deosebite, de o calitate superioară. Tommy Jeans este, de fapt, rebranduirea ofertei de articole denim realizate de Tommy Hilfiger, moment marcat de colecția dinaintea primăverii 2017. Este momentul în care se naște un nou brand care va fi curând recunoscut la nivel mondial, cu articole de aceeași calitate care caracterizează brandul Tommy Hilfiger. Este vorba practic despre o nouă strategie globală a mărcii Tommy Hilfiger pentru articolele denim.

Care este calitatea produselor Tommy Jeans?

Calitatea produselor Tommy Jeans este, de fapt, calitatea cu care Tommy Hilfiger și-a obișnuit clienții. Este vorba despre produse de marcă, de o calitate deosebită, realizate cu stil. Moștenirea mărcii se regăsește în fiecare produs marca Tommy Jeans, Blugi Tommy realizați din denim de înaltă calitate, într-un stil iconic, cu o notă de prospețime deosebită, cămăși Tommy jeans deosebite pentru completarea outfiturilor stradale sau Hanorace Tommy jeans călduroase pentru outfituri sport într-un ton elegant.

Produse recomandate Tommy Jeans

Varietatea de modele de blugi, hanorace, tricouri sau geci Tommy Jeans, precum și accesoriile pe care un brand recunoscut ca acesta le oferă utilizatorilor sunt motive întemeiate pentru a alege din selecția de produse oferite de Tommy Jeans. Îți poți completa outfiturile casual cu o Geaca de blugi Tommy cu influențe stradale sau preppy sau poți alege un Tricou Tommy jeans cu un design la modă pentru confort și aspect inedit. Blugi cu diverse croiuri și în diverse stiluri realizați din denim, o geantă de mână Tommy jeans cu care să îți completezi ținutele sau orice alt articol vestimentar de care ai nevoie, toate acestea le poți găsi pe epantofi.ro în secțiunea dedicată.

Pantofi și accesorii Tommy Jeans - Întrebări frecvente

Tommy Jeans - ce este acest brand?

Tommy Jeans este un brand de renume derivat din Tommy Hilfiger, reprezentând colecțiile denim ale acestuia din urmă, un brand care a luat naștere în 2017, dar care păstrează calitatea și originalitatea produselor Tommy Hilfiger. Poți alege blugi, cămăși denim, șapcă blugi Tommy, hanorace, genți sau geci în stilul unic Tommy Jeans, în mărimea și culoarea dorită pentru a-ți completa look-ul perfect la modă.

Tommy Jeans sau Tommy Hilfiger?

Tommy Jeans sau Tommy Hilfiger, oricare ar fi alegerea pe care o faci, te poți bucura de produse la modă, cu croiuri deosebite și realizate din materiale de calitate înaltă. Derivat din brandul Tommy Hilfiger, brandul Tommy Jeans reunește sub același nume produsele denim care au inconfundabilul stil american recunoscut la nivel mondial și iubit mai ales de tineri. Poți alege un Hanorac de damă tommy jeans pe care să îl asortezi cu pantofii Tommy Hilfiger preferați, având garanția unei alegeri absolute.

În sus
«
»