Coș  (0)

Poșete & genți

Însoțitorul cotidian al femeilor, poșeta modernă

Poșete & genți

De secole, poșeta reprezintă parte integrantă a garderobei feminine. În poșetă trebuie să încapă toate accesoriile indispensabile, pe care o femeie trebuie să le dețină mereu la îndemână, cum ar fi portofelul, telefonul mobil, unele cosmetice, chei sau agenda. Cumpărând poșete de damă, femeile acordă atenție detaliilor precum volumul, portabilitatea, mărimea și design-ul acestora. Printre poșetele oferite de magazinul nostru online se găsesc genți de damă pentru fiecare ocazie, de la plicuri de mână până la poșete mai mari de zi cu zi, clasice, cufere, saci, coșuri pentru cumpărături. Oferim genți și poșete ale unor branduri poloneze și internaționale cunoscute: Ochnik, Wittchen, Monnari, Guess, Armani Jeans, Verde și multe altele.

Ocazie
Premium
Nou

Poșete pentru diferite ocazii

Îți poți imagina vreo ținută de damă fără o poșetă? Nici noi! Acest acesoriu a fost un însoțitor nedespărțit al femeilor din întreaga lume de mai multe secole. Poșetele au câștigat inimile femeilor datorită practicității lor și a faptului că pot stoca toate lucrurile necesare: portofelulu, telefonul, cheile, cardul, calendarul, trusa cosmetică și documentele. Acesta este motivul pentru care femeile nu se despart cu ele – indiferent dacă merg la muncă, la facultate, se întâlnesc cu prietenii, la petrecere sau la întâlniri romantice. Mărimea și designul lor trebuie să fie potrivite cu ocazia. Dacă te așteaptă o petrecere fastuoasă, acordă atenție poșetelor de seară, care se caracterizează prin dimensiuni reduse și design decorativ. Doamnele pentru care capacitate este cea mai importantă ar trebui să aleagă genți tip sac sau genți shopper. Ai nevoie de o mărime mai mică? Gențile crossover sunt o variantă perfectă pentru tine. Gențile tip cufăr sunt cu siguranță cele care se adresează femeilor pentru care designul interesant contează.

Genți pentru ocazii speciale

Unul dintre elementele ținutei de mireasă îl reprezintă poșeta de nuntă. Miresele optează de obicei pentru modele albe, bej, albastre sau roz pudrat, mici și elegante, pentru a se potrivi cu caracterul acestui eveniment special. De asemenea, atunci când te pregătești să pleci într-o vacanță pe litoral, asigură-te că iei cu tine o geantă de plajă, care se va potrivi cu toate accesoriile necesare pentru plajă. Preferi stilul sportiv? Pe epantofi vei găsi, de asemenea, rucsacuri originale și confortabile, cu un aspect feminin. Rucsacurile sunt o alternativă mai atipică al poșetelor. De neînlocuit pentru femeile de afaceri vor fi servietele care permit organizarea și păstrarea documentelor. Gențile de la branduri precum Ochnik, Wittchen, Monnari, Guess și Armani Jeans sunt o combinație între practicitate și design atractiv. Datorită folosirii unui material atemporal, gențile de piele arată extrem de rafinat, având o manoperă de înaltă calitate. Vor fi perfecte pentru orice ocazie!

poșeta de damă
În sus
«
»