Coș  (0)

Trussardi

Filtre active:

  • Producător:  Trussardi
Sterge tot

Trussardi

Ocazie
Premium
Nou

Încălţămintea sport de damă Trussardi-Un brand premium pentru o ţinută de bază

Dacă preferi ţinutele relaxate şi confortabile, dacă adopţi frecvent vestimentaţia sport şi preferi să ai libertate de mişcare, atunci încălţămintea sport Trussardi va reprezenta cea mai bună alegere, creându-ţi un look unic şi original. Calitatea superioară a materialelor şi design-ul modern, comoditatea şi relaxarea pe care le conferă, fac din snearks Trussardi încălţămintea potrivită ori de câte ori doreşti să te simţi atrăgătoare şi în trend. Mereu modernă şi uşor de asortat, o pereche de sneakers de damă Trussardi nu trebuie să lipsească din garderoba ta, oferindu-ţi un plus de farmec şi detaşare, un aer relaxat şi tineresc. Noile tendinţe includ încălţămintea sport în ţinute din ce în ce mai variate, astfel că sneakers Trussardi pot fi incluşi în ţinute sport, casual, street casual, chiar şi în ţinutele office, dacă adopţi nuanţe neutre şi design-ul simplu.

Sneakes Trusardi-Perfecţi pentru ţinutele smart casual

Vrei să dai un plus de originalitate look-ului tău, atunci fii îndrăzneaţă şi include încălţămintea Trussardi în ţinutele tale casual şi smart casual. Nu ezita să faci combinaţii provocatoare, apelând la piese vestimentare variate, culori stridente, imprimeuri cu personalitate şi croieli nonconformiste, toate punctate de perechea de sneakers Trussardi preferată. Poţi adăuga încălţămintea sport de damă Trussardi unei combinaţii îndrăzneţe realizată dintr-o fustă dreaptă midi şi un pulover over-size, aşa cum poţi da un plus de originalitate look-ului tău purtând o pereche de sneakers Trussardi cu o rochie vaporoasă sau în combinaţie cu o fustă lungă plisată purtată cu un top. Creează o ţinută casual unică, purtând o pereche de pantaloni cargo trei sferturi, o bluză vaporoasă şi încălţăminte sport Trussardi, combinaţia fascinantă de tip effortless, conferindu-ţi un aer plin de farmec şi stil.

Accesorii şi încălţăminte Trussardi pentru femei şi bărbaţi-Totul pentru tine pe Epantofi.ro

Încălţămintea Trussardi oferă atât doamnelor, cât şi domnilor posibilitatea de a-şi crea ţinute dintre cele mai variate şi originale. Încălţămintea sport bărbătească Trussardi se va dovedi varianta ideală atunci când vrei să ai un look relaxat şi degajat, să te bucuri de libertate de mişcare şi confort. Alege să porţi o pereche de sneakers bărbăteşti Trussardi alături de o pereche de pantaloni tip jogger şi un tricou la baza gâtului, totul punctat cu accesorii masculine, pline de personalitate. Epantofi.ro vine în întâmpinarea doamnelor şi domnilor cu o gamă foarte variată de accesorii, astfel că îţi poţi amprenta look-ul cu detaliile care vor face diferenţa. Dacă vrei să fii o damă în trend, nu ezita să dai un plus de valoarte ţinutei tale adăugând o geantă de mână Trussardi, modernă, originală şi interesantă, sau alegând să îţi creionezi tendinţele prin adăugarea accesoriilor de tip eşarfe sau curele. Pentru domnii pasionaţi de stil, accesoriile precum portofelul, cureaua, borseta sau şapca se vor dovedi alegerea perfectă. Încălţămintea Accesoriile şi încălţămintea Trussardi vor da ţinutelor tale un plus de farmec şi stil, păstrându-te mereu în tendinţe.

Trussardi-Întrebări frecvente

Trussardi-Ce este această companie?

Trussardi este o casă de modă fondată în anul 1911 în Italia. Iniţial a fost conceputa în scopul prelucrării pielii, însă pe măsură ce timpul a trecut, interesul companiei s-a îndreptat şi spre alte domenii. Produsele Trussardi acoperă o gamă foarte largă de colecţii, de la încălţăminte şi haine, până la produse de marochinărie şi cosmetică.

Trussardi-De unde cumpăr?

Produsele Trussardi pot fi procurate din magazinele care comercializează acest brand, fie de la centrele fizice, fie accesând mediul online. Epantofi.ro îţi pune la dispoziţie o gamă foarte extinsă de produse, de la încălţămintea Trussardi până la accesori şi articole de marochinărie, atât pentru doamne, cât şi pentru domni.

În sus
«
»