Coș  (0)

Viguera

Filtre active:

  • Producător:  Viguera
Sterge tot
Ocazie
Nou

Viguera - șic spaniol încântător

Viguera este un brand spaniol de pantofi care și-a început istoria în 1978. La acea vreme era o fabrică umilă care făcea espadrile Viguera. De-a lungul timpului, datorită muncii bune și calității diferitelor modele de pantofi Viguera, au devenit unul dintre cele mai recunoscute mărci de pantofi în fabricarea de espadrile. Astăzi, Viguera este alcătuită dintr-o echipă profesionistă și dinamică care menține valorile originale ale mărcii: calitatea și utilizarea celor mai bune materii prime la un preț competitiv. Și este evident că misiunea brandului este să producă pantofi de damă Viguera confortabili, proaspeți și stilați.

Viguera - pantofi realizați cu atenție la cel mai mic detaliu

Ceea ce a început în 1978 ca o mică fabrică de espadrile din La Rioja, astăzi este un brand de încălțăminte de modă pentru femei, care își vinde colecțiile în întreaga lume. La Viguera toți pantofii sunt fabricați în Spania cu cele mai bune materiale: piele întoarsă și naturală, și având mereu grijă de confortul si comoditatea picioarelor femeilor care poarta produsele brandului. Espadrilele Viguera din iuta sunt un must have și un produs de top al companiei. Sunt o încălțăminte a cărei producție este adânc înrădăcinată în La Rioja. În prezent, espadrilele tradiționale au evoluat foarte mult si toate vedetele, influencerii si chiar reginele si prințesele, poartă espadrile în fiecare vară cu cele mai moderne ținute. Acest lucru a ajutat Viguera să crească și să evolueze, motiv pentru care în prezent acești pantofi Lucia Viguera sunt vânduți în toată Spania și o mare parte din producție se exportă. În plus, colecția brandului nu este alcătuită doar din celebrele espadrile Viguera, ci este produsă și încălțăminte de iarnă, cum ar fi cizme, botine Viguera și mocasini. Toate modelele sunt realizate în Spania, din piele și țesături, cu cea mai înaltă calitate și cel mai atent design.

Espadrile Viguera - pantofi de vis pentru o vară însorită

Dintre materialele folosite de brandul Viguera, cea mai comună este iuta. Espadrilele Viguera sunt realizate manual, urmând procesele tradiționale care s-au aplicat dintotdeauna. Așa se asigură că acești pantofi de damă Viguera sunt unici, rezistenți și confortabili. Poți cumpăra espadrile Viguera atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Modelele pentru bărbați sunt simple și practice, ceea ce înseamnă că nu se demodează niciodată. Acestea permit bărbaților să se simtă proaspeți și ușori în cele mai călduroase zile. Pentru femei există mai multe opțiuni. Espadrile cu pană, sandale plate, papuci Viguera... Stilul lor îți va permite să arăți îngrijită, dar informal în orice împrejurare, și mai presus de toate, proaspăt și confortabil. Dacă vrei să cumperi pantofi Viguera o poți face în magazinul online epantofi.ro.

Viguera - întrebări frecvente

Viguera - ce este acest brand?

Viguera este un brand la modă care a fost fondat în Spania în 1978 și este renumit pentru modelele de espadrile din iută originale. Dar, pe lângă acestea, brandul produce și alte modele de încălțăminte și pantofi de damă Viguera, devenind un must have pentru foarte multe femei din întreaga lume. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că se folosesc materiale de cea mai bună calitate pentru a se crea pantofi Viguera

Viguera - de unde să cumpăr

Dacă ești în căutarea unor modele de pantofi de damă Viguera, magazinul online epantofi.ro este locul potrivit unde le poți găsi. Aici sunt disponibile espadrile Viguera și botine Viguera, pe care le poți purta în diferite ocazii pe tot parcursul zilei.

În sus
«
»