Coș  (0)

Vogue

Filtre active:

  • Producător:  Vogue
Sterge tot
Ocazie
Nou

Vogue - stil și protecție solară reunite într-unul

Brandul de ochelari de soare Vogue a fost lansat în anul 1973, preluând numele faimoasei reviste de modă. Stilul Vogue iese din tipare fiind inovativ, cu o mare varietate de culori și rame, transformând ochelarii într-un accesoriu la modă. Bineînțeles, cei de la Vogue nu fac rabat de la utilitate, în sensul că ochelarii de soare oferă protecție solară. E bine să îți protejezi ochii de soare și poți face asta cu ajutorul unor ochelari de soare Vogue. Vogue este un nume important în industria modei, așa că purtând o pereche de ochelari de soare Vogue pentru femei vei fi întotdeauna remarcată și apreciată. Dacă încă nu ai una, găsește o pereche de ochelari care să îți pună personalitatea în valoare. Alege din diferitele modele de ochelari Vogue una care se potrivește criteriilor tale.

Odihnește-te în oraș sau pe plajă? Alege ochelarii Vogue si simte-te la modă!

Când te gândești la vară, te gândești automat și la soare, la căldură. Și dacă te gândești la soare și la căldură, e imposibil să nu îți vină în cap plaja. Dar când te gândești la soare, îți vin în cap și momentele în care ți-ai fi dorit o pereche de ochelari care să îți permită să ții ochii deschiși atunci când soarele arde pe cer. Iar nevoia de ochelari nu e numai pentru momentele în care ești la plajă. Ai nevoie de ochelari și când ești la volan, dar și când stai pur și simplu pe o bancă în oraș. O pereche de ochelari Vogue pentru femei scoate stresul cauzat de lumina solară puternică din calcul, astfel ca tu să îți poți plănui și petrece ziua exact în felul în care dorești.

Ochelari Vogue pentru femei - cei mai buni ochelari de soare de pe Epantofi.ro

Cum îți dai seama care sunt cei mai buni ochelari de soare? E simplu: trebuie doar să vezi care ochelari îmbină utilitatea cu stilul. Iar perechile de ochelari Vogue fac acest lucru cu succes. Materialele din care sunt făcuți ochelarii sunt de cea mai bună calitate. Lentilele sunt create astfel încât să îți ofere o protecție împotriva luminii solare. Ramele sunt cele care dau forma ochelarilor, iar stilurile diferite de rame de ochelari Vogue îți dau posibilitatea să alegi exact ce e pe gustul tău. Stilul este ceva aparte, Vogue fiind un nume rezonant în industria modei. Practic, având o pereche de ochelari Vogue poți fi sigură că tot timpul vei fi de partea modei. Nu mai vorbim despre diferitele modele care pot fi alese pentru a îți pune în evidență trăsăturile feței. O pereche de ochelari Vogue Gold îți va da întotdeauna acel plus de eleganță de care ai nevoie în anumite momente.

Vogue - întrebări frecvente

Ochelari Vogue – ce este acest brand?

Brandul de ochelari Vogue a luat ființă în anul 1973, atunci când a preluat numele revistei de modă. De atunci și până acum, numeroși artiști și figuri publice au purtat ochelarii de soare de la Vogue. Unul dintre cele mai faimoase modele de ochelari este modelul de ochelari Vogue cat eye. Cu siguranță ai vizionat măcar un film în care unul dintre personajele feminine purta o asemenea pereche de ochelari.

Ochelari Vogue – cum să îi alegi in funcție de forma feței?

Forma feței este un criteriu după care ar trebui să îți alegi ochelarii. Dacă ai fața rotundă, este recomandat să alegi ramele cu unghiuri ascuțite și formă rectangulară. Dacă ai fața pătrățoasă, atunci ar fi bine să alegi rame cu forme ovale sau rotunde. Dacă ai fața ovală, alege rame pătrate sau rectangulare și dacă ai fața triunghiulară, alege ramele cu partea de sus mai evidentă și marginile rotunde.

În sus
«
»