Coș  (0)

Wittchen

Filtre active:

  • Producător:  Wittchen
Sterge tot
Ocazie
Nou

Genți Wittchen - clasice de la un brand binecunoscut și de renume

Când vine vorba de genți de mână, Wittchen este o marcă cunoscută pentru designul său de înaltă calitate și lux. Cu peste 27 de ani de experiență în domeniu, Wittchen a devenit un brand recunoscut pe piața europeană, oferind o gamă vastă de produse frumoase și bine lucrate. Gențile Wittchen sunt concepute atât pentru stil, cât și pentru funcționalitate și sunt ideale pentru utilizarea de zi cu zi sau la ocazii speciale. Gama de genți și rucsacuri Wittchen include o varietate de stiluri diferite, de la clasic la contemporan, așa că cu siguranță există o poșetă Wittchen pe gustul fiecăruia. Dacă ești în căutarea unei genți elegante și sofisticate, care să te facă să ieși în evidență din mulțime, atunci Wittchen este marca de accesorii perfectă pentru tine!

Valiza Wittchen - protecție perfectă pentru bunurile tale în timpul călătoriei

Valiza Wittchen este modalitatea ideală de a-ți transporta și proteja bunurile în timpul călătoriei. O valiză Wittchen va fi întotdeauna realizată din materiale de cea mai înaltă calitate și cu o structură robustă pentru a-ți păstra lucrurile în deplină siguranță. În plus, valizele Wittchen sunt concepute cu multă atenție la detalii, pentru a asigura și un nivel cât mai înalt de funcționalitate, pe lângă aspectul elegant. Indiferent dacă călătorești în interes de afaceri sau pentru simpla ta plăcere, o valiză Wittchen va fi întotdeauna cea mai bună alegere în materie de bagaj, care să te însoțească la drum. Deci, fie că ești în căutarea unei valize spațioase, care să conțină tot ceea ai nevoie sau a unei opțiuni elegante și stilate de călătorie, o valiză sau un rucsac Wittchen este oricând cea mai bună opțiune pentru tine!

Portofel Wittchen - o idee excelentă de cadou

Un portofel Wittchen este cadoul perfect pentru oricine își dorește să dăruiască un accesoriu elegant, luxos și practic, care să reziste ani de-a rândul. Știi cât mult contează pentru el să-și poată ține finanțele în siguranță, așa că oferă-i partenerului tău un portofel bărbătesc Wittchen clasic și stilat, care îi va aminti de tine toată viața. Confecționat din materiale premium, un portofel de damă Wittchen este o modalitate elegantă de a-i arăta celei de lângă tine cât de mult o apreciezi. Cu o gamă largă de modele și culori din care să alegi, cu siguranță vei găsi cadoul ideal pentru cei dragi cu ușurință!

Wittchen - Întrebări frecvente

Wittchen - cum se citește numele companiei?

„Wittchen” este cuvântul polonez pentru „vrăjitoare”, iar în română, pronunția aproximativă este „vithen”. Brandul Wittchen oferă o gamă variată de colecții frumos concepute de genți de mână, îmbrăcăminte, parfumuri, pantofi, bagaje și alte accesorii mai mici precum cravate, șaluri, curele, pălării și mănuși. Combinația de diferite stiluri, modele, țesături și culori distincte este perfectă pentru femeile independente care apreciază designul la modă cu o notă îndrăzneață.

Wittchen - ce este această companie?

Wittchen este un lider de piață polonez specializat în articole de lux din piele. Compania a fost fondată în 1990 de Jędrzej Rafał Wittchen, care o conduce și astăzi împreună cu soția sa Monika. Wittchen a devenit o companie consacrată de familie, una dintre cele mai recunoscute mărci de pe piața europeană. Brandul oferă o gamă largă de produse luxoase de cea mai înaltă calitate, frumos concepute și realizate manual, cu mare grijă și atenție la detalii.

În sus
«
»