Coș  (0)

Zamberlan

Filtre active:

  • Producător:  Zamberlan
Sterge tot

Zamberlan

Ocazie
Nou

Pantofi de drumeție și alpinism Zamberlan – pentru alpiniști adevărați

Pantofii alpini Zamberlan aparțin unui brand cunoscut de generații care este specializat în proiectarea și producția de încălțăminte de drumeție și de munte de cea mai înaltă calitate. Peste 85 de ani de tradiție și experiența acumulată în toți acești ani au ca rezultat o combinație extraordinară de stil de bun gust și soluții tehnologice moderne. Toate acestea cu scopul de a asigura un confort maxim și o protecție completă a piciorului împotriva condițiilor externe nefavorabile. Pantofii de trekking Zamberlan sunt adesea echipați cu o membrană GORE-TEX®, care garantează rezistența ridicată la apă și respirabilitatea încălțămintei. Oferă funcționalitate maximă în condiții meteorologice dificile și îți permite să mergi pe un traseu în orice vreme. Diferitele versiuni ale membranelor asigură un confort optim, de la pantofi de damă Zamberlan ușori până la modele de pantofi Zamberlan bărbați ideale pentru cucerirea înălțimilor mai mari.

Trekkings Zamberlan – pentru trasee lungi și temperaturi înghețate

În prezent, compania Zamberlan are o gamă extrem de extinsă de încălțăminte, incluzând modele de pantofi de drumeție Zamberlan, pantofi de trekking Zamberlan și pantofi alpini Zamberlan, precum și încălțăminte tehnică de înaltă calitate, în care poți urca pe cei mai înalți munți din lume. Datorită acestui fapt, fiecare persoană activă va găsi în acești pantofi Zamberlan o încălțăminte de exterior ideală. Construcțiile ușoare, foarte respirabile, sunt perfecte pentru traseele ușoare. Pentru cei cărora le plac drumețiile lungi și blânde, sunt disponibili pantofi trekking damă Zamberlan și pantofi Zamberlan bărbați. Cele mai avansate modele sunt alese de alpiniști experimentați, care deseori le încredințează viața și siguranța lor, în timp ce se deplasează în cele mai dificile condiții întâlnite pe Pământ.

Pantofi de munte Zamberlan – îndeplinesc cea mai înaltă calitate a producătorului italian

Pantofii Zamberlan aparțin unei colecții de vârf a producătorului italian. Pantofii de munte Zamberlan trebuie să reziste la condiții extreme pe cele mai înalte vârfuri din lume. Atunci când alege încălțămintea, fiecare alpinist trebuie să fie pe deplin convins de fiabilitatea ei - nu doar posibilitatea de a ajunge la vârf, căci uneori chiar propria viața depinde de modelul de ghete alese. Acesta este motivul pentru care pantofii alpini Zamberlan sunt proiectați și fabricați cu cea mai mare atenție la cele mai mici detalii. Materialele special selectate nu se caracterizează doar prin rezistență maximă, ci sunt și rezistente la temperaturi extrem de scăzute. Printre încălțămintea de munte se pot găsi nu doar pantofi de trekking Zamberlan, ci și încălțăminte care va fi perfectă pentru a face față provocărilor montane din Alpi sau Munții Tatra. Producătorul italian este, de asemenea, renumit pentru cooperarea strânsă cu marca Vibram. Tălpile produse de acesta garantează o aderență peste medie, datorită căreia pantofii de trekking Zamberlan se caracterizează printr-o tracțiune excelentă pe suprafața muntelui. Cele mai avansate modele sunt fabricate in Italia, ceea ce se traduce prin cea mai înaltă calitate a manoperei și rafinamentul celor mai mici detalii. Datorită acestui fapt, fiecare pereche de ghete de munte Zamberlan realizate de angajați specializați este aproape o operă de artă.

Pantofi Zamberlan – Întrebări frecvente

Zamberlan – care este tabelul de mărimi?

Pentru a alege mărimea corectă de pantofi Zamberlan, este recomandat să se măsoare lungimea maximă a piciorului și să se țină cont de lungimea tălpicului din interiorul pantofilor, dimensiuni specificate în tabelul de mărimi Zamberlan disponibil pe site-ul epantofi.ro. În acest fel, vei avea garanția că ai ales pereche corectă de ghete trekking Zamberlan cu care vei cuceri lumea.

Zamberlan – ce este acest brand?

. Printre numeroasele companii italiene producătoare de încălțăminte de munte, Zamberlan se remarcă prin tradiția lungă, inovația și atenția constantă la detalii și calitate. Totul a început în 1929, în orașul Schio, situat la poalele Dolomiților, unde simplul cizmar Giuseppe Zamberlan și-a deschis prima fabrică de încălțăminte. Denumirea ”Made in Italy” este adoptată cu mândrie și recunoaștere nu numai de clienții italieni. Aproximativ 70% din producția italiană merge pe piața internațională, unde se bucură de o popularitate neîntreruptă

În sus
«
»