Coș  (0)

Asics

Bucură-te de activități cu încălțăminte și accesorii sportive profesionale

Filtre active:

  • Producător:  Asics
Sterge tot

Asics

Asics, detine fabrica de adidasi sport inca din anii 1949, compania fiind fondata in Japonia. Acestia produc echipament sportiv de inalta calitate pentru toti sportivii din lume. Brandul Japonez Asics a fost fondat în 1949 de către Kihachiro Onitsuka cel care avea să își împrumute numele celor mai faimoase modele de Asics. La început brandul se numea Onitsuka Tiger. Povestea spune ca ASICS este un acronim care vine de la o maxima latina, “Anima sana in corpore sano”, adica “O minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Daca esti interesat de o pereche de adidasi buni pentru sport atunci Asisc reprezinta alegerea optima pentru tine. Adidasii oferiti spre vanzare de catre magazinul nostru online de adidasi Asics sunt originali si vizeaza atat barbati, femei cat si copii. Avem o multitudine de modele cu tehnologi moderne dintre care mentionam: adidasi Gel-Fit, adidasi Asics Lite- Fit si alte multe modele foarte bune pentru fitness. Daca va doriti mai multe informatii despre adidasii Asics reprezentantii nostri va stau la dispozitie raspunzandu-va in cel mai scurt timp. Asteptam sa ne contactati daca doriti sa achizitionati o incaltaminte Asics de inalta calitate si la un pret foarte bun!

Ocazie
Nou

Încălțăminte și accesorii ASICS – confort și siguranță în timpul antrenamentului

ASICS este una dintre cele mai recunoscute mărci producătoare de pantofi accesorii sport. Datorită performanței solide, materialelor rezistente și tehnologiile moderne și avansate, modelele de încălțăminte ASICS îndeplinesc nu numai așteptările pasionaților de activitate fizică, dar și ale sportivilor profesioniști. În magazinul epantofi vei găsi pantofi ASICS pentru diverse discipline. Modelele de alergare, tenis sau fitness ASICS asigură o stabilizare adecvată, absorbția de șoc și aderența la sol, reducând astfel riscul de rănire și, în plus, garantează confort în timpul antrenamentelor. Oferta mărcii japoneze este completată de accesorii, inclusiv șosete, căciuli și sticle de apă utile în timpul exercițiului. Merită să faci loc și pentru un rucsac sportiv confortabil sau geantă spațioasă ASICS, în care poți stoca toate articolele necesare pentru antrenamente, inclusiv îmbrăcăminte, încălțăminte și un prosop.

Sportul stă la baza unei vieți fericite – istoria brandului ASICS

Crearea brandului ASICS se datorează lui Kihachiro Onitsuka – un japonez care după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial a decis că vrea să-și petreacă restul vieții ajutând tinerii. El a fost ferm convins că baza fericirii este activitatea fizică, de aceea, în ciuda lipsei de experiență, a decis să se ocupe de producția de încălțăminte sport. În 1949 a fondat o companie numită Onitsuka Co., iar primul lui produs au fost pantofii pentru baschet. Deși nu s-au bucurat de păreri bune, japonezul nu a intenționat să renunțe. El și-a perfecționat abilitățile, a analizat mișcarea sportivilor și a ascultat sfaturi valoroase din partea antrenorilor. Punctul de cotă a fost anul 1977, când mărcile Onitsuka Co., Jelenk Co. și GTO Co. au fost contopite, fapt care urma să îi ajute să supraviețuiască unei perioade dificile în economia japoneză. Rezultatul acestei fuziuni a fost marca ASICS. Compania a început să crească și de-a lungul anilor a devenit unul dintre jucătorii de frunte pe piața globală a încălțămintei sport.

pantofi ASICS
În sus
«
»