Coș  (0)

Mocasini bărbați

Cea mai populară încălțăminte italiană pentru bărbați

Mocasini bărbați

Datorită faptului că la fabricarea mocasinilor pentru bărbați se utilizează materiale naturale, de înaltă calitate precum piele netedă, nubuc, piele de antilopă, piciorul este asigurat cu un nivel corespunzător de ventilare, astfel fără îndoială crește confortul mersului. Un semn caracteristic acestui model este constituit de lipsa șireturilor – piciorul se introduce în interiorul pantofului. Mocasinii de bărbați se încadrează perfect în limitele dress code-ului de birou, de aceea primăvara și vara pot fi purtați la serviciu, în locul sandalelor care nu acoperă piciorul. Dacă vreți să aveți acces la un asortiment bogat de pantofi pentru bărbați, inclusiv mocasini și doriți să faci cumpărături într-un magazin online – epantofi.ro vă invită.

Ocazie
Premium
Nou

Tipuri de mocasini pentru bărbați

Mocasinii sunt pantofi populari purtați de bărbați din întreaga lume. Istoria lor bogată înseamnă că între ei se pot distinge mai multe modele de bază. Primii sunt mocasinii clasici pentru bărbați, din piele întoarsă sau din piele naturală netedă. Au o talpă plată și o formă simplă, ceea ce îi face potriviți pentru majoritatea stilurilor - de la casual la elegant. Cel mai popular tip de mocasini din Italia sunt modelele numite driving mocs, adică mocasinii pentru șoferi. Diferă de modelele clasice prin știfturi distincte pe talpă care facilitează conducerea autoturismului. La fel de populari sunt și mocasinii de tip marinăresc, pentru care sunt caracteristice talpa albă și bareta împletită în jurul pantofului.

Cum se poartă mocasinii pentru bărbați?

Mocasinii se vor adapta cu ușurință cu majoritatea stilizațiilor. Pentru ținute de vară sunt perfecți cei din piele întoarsa sau cei în stil marinăresc sau nautic. Mocasinii de piele întoarsă vor asigura o ventilare corespunzatoare picioarelor, în ciuda temperaturilor ridicate, iar cei în stil nautic vor accentua caracterul de vacanță al ținutei. Combină-i cu țesături de in, culori strălucitoare și dungi marine. Dacă petreci mult timp conducând mașina, în loc de mocasinii clasici din piele întoarsă, alege o pereche de driving mocs. Poartă mocasinii de piele cu blugi, jachete sau cardigane sau cu un costum. Pentru a păstra pantofii în stare bună mai mult timp, nu uita să-i îngrijești corect!

mocasini pentru bărbați
În sus
«
»